Megszólalt a kirúgott orvos elhunyt betegének felesége, és a lánya

Velük idáig senki nem készített interjút.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-10 19:26

Fotó: Kálmán Olga / Facebook

Kálmán Olgának sikerült megszólaltatni az elhunyt férfi családtagjait. Kivételesen nem a stúdiók világába tért vissza a magyar televíziózás elmúlt évtizedének egyik legismertebb műsorvezetője, hanem a közösségi médiában mutatkozott be.

Kálmán Olga Facebook-oldalán tett közzé egy interjút, annak az 55 éves férfinek a feleségével és lányával, aki meghalt, miközben műtétjére várt.

Az elhunyt beteg lánya egyértelművé tette, hogy apja június 30-án járt először a kórházban, az első vizsgálata során. Ezt nem Székely László hajtotta végre, hanem egy kollégája. Székellyel csak augusztus végén találkoztak.

Akkor a sebész már elmondta, hogy egy nagyon kockázatos műtéten kell átesnie, mivel már életveszélyben volt. Az operációról kiderült, hogy csak az implantátum elkészülte után kerülhet rá sor, ez pedig nagyjából egy hónapot vesz igénybe. 

Ezek után hiába várták az értesítést, az nem érkezett meg. A férfit időközben utolérte végzetes rosszulléte. Az eredetileg szeptember harmadikára kiírt műtétet amúgy is el kellett halasztani, mivel az implantátum nem készült el. A beteggel konzultáló orvosokkal azóta egyikük sem beszélt, viszont a kórházat az elhalasztott operáció időpontja után rendszeresen keresték, de csak Székely László asszisztensével tudtak beszélni. Ő azt kérte, legyenek türelmesek, keresni fogják majd őket.

Sajnos, ez azóta sem történt meg.

A teljes beszélgetés itt, alább érhető el:

Miért????

Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!#gottsegen #szekelylaszlo #szivsebesz#kalmanolga

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2018. október 10., szerda

Mai nap hírei

Ezerháromszáz alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu4 órája

25%-kal drágábbak lettek a használt autók

autonavigator.hu4 órája

Visszatér a tél

168ora.hu5 órája

Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival

wmn.hu6 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu8 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com8 órája

Kevés lesz a kétéves átmeneti idő a gazdák felkészülésére?

agroinform.hu8 órája

Mit fedezel fel elsőre a képen? Sok mindent elárul rólad

unilife.hu18 órája