VV Fanni-ügy: Kiderült, kinek adta át B. László az ájult lányt

És a gyilkossággal gyanúsított B. László exét is kihallgatták.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-31 11:31

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. A ház biztonsági kameráján látszik, ahogy a gyilkosságával gyanúsított B. László beteszi az eszméletlen lányt a mélygarázsban parkoló autójába. B. László elismerte, hogy a felvételeken ő látható, a gyilkosságot azonban tagadja.

B. László egykori ügyvédje, és egyben nagybátyja, Brodmann Péter korábban elmondta,  hogy a gyanúsítottat a lány eltűnésének napján Fanni barátnője hívta az egykori villalakó lakásába. Amikor a barátnő beengedte, Novozánszki Fanni eszméletlen állapotban volt. A barátnő lebeszélte B. Lászlót arról, hogy kórházba szállítsa Fannit, helyette arra kérte, vigye el egy helyre, ahol már várják a lányt. B. László követte az utasításokat, és átadta Novozánszkit a megbeszélt helyen.

Brodmann Péter újabb részleteket közölt a Blikkel. “Erről idáig nem beszéltem, de most már elmondom, hogy azon az építkezési területen, ahol az eset történt, még térfigyelő kamera is fel van szerelve, de a vizes világbajnokság után már nem működtették. Pedig a felvétel most kulcsfontosságú lenne. László sokkal előbb megjelölte ezt a helyet, mint hogy kiderült volna, üzemen kívül voltak a kamerák. Volt védencemet két férfi várta ott, egyikük a német rendszámú autóban ült, a másik kiszállt, átvette Fannit, beemelte a kocsiba, és elhajtottak onnan” – fejtette ki a jogász.

A rendőrök most B. László múltjában próbálnak újabb nyomra bukkanni. “Azt kérdezték, hogy volt-e Lászlónak dühkitörése a kapcso­latuk alatt, vagy valamilyen szexuális perverziója, különös szokása. A hölgy megerősítette, hogy semmi ilyesmiről nem tud beszámolni. A hatóságok most szinte mindenkit megkeresnek, aki valaha kapcsolatba került az egykori ügyfelemmel” – magyarázta Brodmann Péter.

Címlapkép: RTL KLub

Címkék:

B. László vv fanni

Mai nap hírei

Ezt látnod kell! Óriás pikkelyes akadt horogra a Balatonon

agroinform.hu12 órája

Fantasztikus fotók Louis de Funès filmforgatásairól

promotions.hu13 órája

Negyven holttest tárolására alkalmas hűtőkonténert állítottak fel a debreceni temetőben

168.hu14 órája

Mi történik már az OTP-vel?

tozsdeforum.hu15 órája

Megrohamozták a laborokat, sokan akarják tudni, mekkora a Covid elleni védettségi szintjük

novekedes.hu17 órája

Sírva mondott le az osztrák egészségügyi miniszter

444.hu18 órája

Ez van most Szellő István és Gubík Ági között

femcafe.hu19 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu19 órája