VV Fanni-ügy: Kiderült, kinek adta át B. László az ájult lányt

Startlap - Startlap
És a gyilkossággal gyanúsított B. László exét is kihallgatták.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. A ház biztonsági kameráján látszik, ahogy a gyilkosságával gyanúsított B. László beteszi az eszméletlen lányt a mélygarázsban parkoló autójába. B. László elismerte, hogy a felvételeken ő látható, a gyilkosságot azonban tagadja.

B. László egykori ügyvédje, és egyben nagybátyja, Brodmann Péter korábban elmondta,  hogy a gyanúsítottat a lány eltűnésének napján Fanni barátnője hívta az egykori villalakó lakásába. Amikor a barátnő beengedte, Novozánszki Fanni eszméletlen állapotban volt. A barátnő lebeszélte B. Lászlót arról, hogy kórházba szállítsa Fannit, helyette arra kérte, vigye el egy helyre, ahol már várják a lányt. B. László követte az utasításokat, és átadta Novozánszkit a megbeszélt helyen.

Brodmann Péter újabb részleteket közölt a Blikkel. “Erről idáig nem beszéltem, de most már elmondom, hogy azon az építkezési területen, ahol az eset történt, még térfigyelő kamera is fel van szerelve, de a vizes világbajnokság után már nem működtették. Pedig a felvétel most kulcsfontosságú lenne. László sokkal előbb megjelölte ezt a helyet, mint hogy kiderült volna, üzemen kívül voltak a kamerák. Volt védencemet két férfi várta ott, egyikük a német rendszámú autóban ült, a másik kiszállt, átvette Fannit, beemelte a kocsiba, és elhajtottak onnan” – fejtette ki a jogász.

A rendőrök most B. László múltjában próbálnak újabb nyomra bukkanni. “Azt kérdezték, hogy volt-e Lászlónak dühkitörése a kapcso­latuk alatt, vagy valamilyen szexuális perverziója, különös szokása. A hölgy megerősítette, hogy semmi ilyesmiről nem tud beszámolni. A hatóságok most szinte mindenkit megkeresnek, aki valaha kapcsolatba került az egykori ügyfelemmel” – magyarázta Brodmann Péter.

Címlapkép: RTL KLub

Ez is érdekelhet

képcím

15 éve nem látott áremelkedéssel indul az év

képcím

Ezekben a körzetekben kell ellenzéki győzelem a...

képcím

"Ön engem pedofilnak tart?” - kérdezte a CNN meleg riportere...