A VV Fanni-ügy: B. László ügyvédje elárulta, miért nincs meg a holttest

A vádlott egykori jogi képviselője újabb részleteket árult el az egyik legfontosabb bizonyítékról, a csomagtartóban talált véres kötélről, és az ügybe egyre jobban belekeveredő újabb személyről, Novozánszky Fanni barátnőjéről. Szerinte a holttestet nem véletlenül nem találják.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-21 18:46

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből. A ház biztonsági kameráján látszik, ahogy a gyilkosságával gyanúsított B. László beteszi az eszméletlen lányt a mélygarázsban parkoló autójába. B. László elismerte, hogy a videófelvételeken ő látható, azonban azt, hogy ő ölte volna meg a fiatal lányt, továbbra is tagadja.

B. László vallomásából most újabb részletek derültek ki a titoktartás alól feloldott egykori ügyvédje, Brodmann Péter által, írja a Bors. Az ügyvéd korábban elmondta, B. Lászlót a lány eltűnésének napján Fanni barátnője hívta az egykori villalakó lakásába. Amikor a barátnő beengedte, Novozánszky Fanni eszméletlen állapotban volt. A barátnő lebeszélte B. Lászlót arról, hogy kórházba szállítsa Fannit, helyette arra kérte, vigye el egy helyre, ahol már várják a lányt. B. László követte az utasításokat, és átadta Novozánszkyt a megbeszélt helyen.

Brodmann Pétert azért zárták ki az ügyből, mert már tanúként kívánja őt meghallgatni a rendőrség. A nyomozás egyik fontos bizonyítéka egy véres kötél, ami B. László csomagtartójából került elő. A kötélen Fanni és B. László DNS-én kívül egy harmadik DNS-nyom is található. A rendőrség az egykori védőtől is szeretne mintát venni, azonban Brodmann elmondásai szerint erre még nem került sor, és a kihallgatása is hetek óta függőben van.

“László egy végtelenül jóindulatú, naiv srác, aki nem gondolta át a dolgokat. Ő csak segíteni akart. Ugyanis, nem nyilvánvaló, hogy ha B. Lászlónak csak ennyi szerepe volt, akkor hogy kerülhetett a véres kötél – rajta Fanni és a saját DNS-ével – az autójába?” – tette fel a lapnak a kérdést a jogász.

A jogi szakember állítása szerint a kötelet B. Erika, Fanni titokzatos barátnője adta a vádlottnak. “László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába” – magyarázta álláspontjukat Brodmann.

Az ügyvéd szerint az is nagyon furcsa, hogy eddig nem sikerült a holttest nyomára bukkanni. Úgy véli azért, mert Novozánszky Fanni még mindig él. “Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték – vélekedik dr. Brodmann

Címlapkép: RTL Klub

Mai nap hírei

Dr. Gyurkó Szilvi: „Az életem akkor kezdődött, amikor anyám meghalt” – Csupa szeretetből hallgatott mérgező gyerekkori mondataink

wmn.hu3 órája

Mi történik a testeddel, ha egyáltalán nem hordasz bugyit?

joy.hu4 órája

Három perc alatt alakul repülővé a szlovák csodaautó

szeretlekmagyarorszag.hu13 órája

Svédországban új csúcsot ért el a járvány

demokrata.hu13 órája

A kétnapos imolai F1-es hétvége TV-közvetítései

f1vilag.hu14 órája

Megváltozik a hagyományos újságírás? - Így működik a mesterséges intelligencia a médiában

startlap.hu15 órája

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu17 órája

Lezárták a Szent Margit Kórház sebészetét: 11 nővér és 10 orvos koronás

ezalenyeg.hu18 órája