Véget ért Pintér Tibor románca 24 évvel fiatalabb barátnőjével

Startlap - Startlap
Nem ez az első szakításuk, Tenya már egyszer kihúzta a gyufát: Frida a tévében követhette, ahogy megpróbálja felszedni Tóth Andit a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása során.

A Bors szúrta ki, hogy Pintér Tibor, és a nála 24 évvel fiatalabb párja, Frida minden valószínűség szerint szakítottak egymással. A fiatal lány egyedülállóra változtatta családi állapotát a Facebookon, továbbá sokat sejtető idézeteket írt.

„Csupán egy nő szeretete nem fogja megváltoztatni a férfit, a férfi változtatja meg önmagát, ha hölgyét mindennél jobban szereti” – idézi a lap a lány sorait az egyik legfrissebb bejegyzéséből.

Ha a gyanú beigazolódik, akkor ez már a második szakításuk lesz, az első tavaly történt, amikor Tenya megpróbálta felszedni Tóth Andi énekesnőt a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása alatt. Frida a tévén keresztül követte az eseményeket, és végül levélben szakított a Nemzeti Lovasszínház igazgatójával.

A versek szerelmese akkor azonban visszahódította párja szívét. Ez most is sikerülhet neki, mivel pár nappal ezelőtt még szerelmes képeket osztott meg kettejükről a lány.

Címlapkép: Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Kocsis Tibor elárulta, hogyan fogadták a coming outot: "Özönlenek...

képcím

Megszólalt Marsi Anikó új szerelme

képcím

Szorcsik Viktória szerint az embereknek már nyugodtan kéne...