Zsidró Tamás munkát és szállást kínál kárpátaljai fodrászoknak

Startlap - Startlap
Privát üzenetben várja a jelentkezéseket a Facebookon. Bulvárösszefoglaló.

Zsidró Tamás munkát és szállást kínál kárpátaljai fodrászoknak

Zsidró felhívást tett közzé a Facebookon, amelyben kéri, privát üzenetben írjanak neki. Íme a bejegyzés.

Mága Zoltán és Bodrogi Gyula közösen segítenek az ukrajnai menekülteknek

Több másik híres előadóművésszel együtt jótékonysági rendezvényre készülnek a “Kárpátaljáról menekülni kényszerülő gyermekek és családok” javára. További információkért katt ide.

Ha csak egy bulvárhírt olvasol el ma, az legyen Pumped Gabo kommentárja az orosz-ukrán háborúról

Az izmok és a természetvédelem hírnöke egy mondatban fogalmazta meg a lényeget, és egy megható fényképpel illusztrálta azt, amit a legtöbben gondolunk. Fotó.

Kovács Kati igazi francia szépség volt fiatalon: ritkán látott fotók az énekesnőről

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Kovács Kati számára az 1965-ben rendezett második Ki mit tud? hozta el az igazi sikereket. Az énekesnő ekkor alig múlt húszéves, és valószínűleg ő sem gondolta volna, milyen sikeres karriert alapozott meg azzal, hogy “Év hangja” lett. Galéria.

Ázsiában sikítva ugranak rá a Liu testvérekre a rajongók

Chung Sung-Jun – International Skating Union/International Skating Union via Getty Images

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a Szentkirályi Tehetségprogram mentorai lettek, amelynek keretében az utánpótlás nevelésében vesznek majd részt. Ennek kapcsán sajtótájékoztatón meséltek pekingi élményeikről, hétköznapjaikról, sportról, és arról, melyik országban hogyan fogadják őket az emberek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kiderült, mi okozta Oláh János, a Parno Graszt zenészének halálát

A roma népzenei együttes nagybőgőse teljesen váratlanul hunyt el kedd este. A zenekar menedzsere elárulta, mi áll a váratlan tragédia hátterében. Részletek.

Sebestyén Balázs szerint a bitcoin “az emberiség egyetlen reménye” a háború ellen

Miután Sean Penn megérkezett Ukrajnába dokumentumfilmet forgatni, Tóth Gabi pedig közös imára hív, Balázs is megosztotta gondolatait arról, hogy a fiat pénz, vagyis a központi bankok vagy más állami hatóságok által kibocsátott törvényes fizetőeszközök jelentik az igazi problémát az ukrán-orosz háború ügyében. Bővebben.

Janza Kata és Pintér Tibor 23 éves lánya tiszta anyja, és színésznő lesz belőle

Pintér Janka a jogi egyetemet cserélte a színészi pályára, méghozzá teljesen hirtelen. Janka tehetsége szüleit apai nagyapjára, idősebb Pintér Tiborra emlékezteti, a külseje viszont mindenképpen Janza Katáé. Fotók és további részletek itt.

Kucsera Gábor: Nem cserélném el egy olimpiai aranyért sem azt a kapcsolatot, ami van a fiammal

Benivel szinte együtt nőttem fel, 15 hónapos volt, amikor bölcsibe ment, előtte Szabina már visszament kézizni, így onnantól én voltam otthon a gyerekkel főállású apukaként. […] A lányaimmal is jó a kapcsolatom, […] de ami van Benivel, azt nem adnám fel semmiért. Amikor este megölel, az más. Beni nem nagyon ölel senkit. Most már kezd, de régen se nagymama, se nagypapa, volt, hogy nagyon Szabina sem kapott tőle ölelést. Csak apa puszi, apa ölelés, dagadt a mellem.

Kucsera Gábor világbajnok kajakozó, három gyermek édesapja és saját vállalkozását vezeti. Egy közös futás alatt Palik Lászlóval beszélgettek saját gyerekkoráról és gyermekeivel való különleges kapcsolatáról, és arról, mit kapott a profi sporttólInterjú.

Jessica Biel felismerhetetlen, új külseje: smink nélkül, göndör hajjal pózolt

Frazer Harrison/Getty Images

Justin Timberlake feleségének 39 éve ellenére makulátlan arcbőre van, és külön öröm, hogy végre valaki, aki nem tüntette el a ráncait (de legalábbis nem az összeset). Erre a linkre kattintva nemcsak fotót találsz Bielről, hanem szépségápolási praktikáira is fény derül.

(Címlapkép: Smagpictures.com/Zoltán Nagy)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...