Tóth Vera: Egy kisebb rózsadombi villa árát ellocsoltam

Startlap - Startlap
Miközben elmesélte, milyen durva költekezésbe kezdett néhány éve, határozottan állítja, hogy őt soha nem érdekelte a pénz. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Vera: Egy kisebb rózsadombi villa árát ellocsoltam

Az énekesnő Kadarkai Endrének mesélt arról, milyen durva költekezésbe kezdett, miután híres lett. Részletek.

Ábel Anita mellékesen megjegyezte, hogy eljegyezték

Ábel Anita egy noszvaji kirándulásról számolt be, amikor menet közben közölte, hogy amúgy két hete jegyben jár. A LifeTV műsorvezetője és olasz származású vőlegénye három éve vannak együtt. Részletek.

Pintér Tiborról megállapították a tévében, hogy úgy néz ki, mint a Vaják főszereplője

A stúdióban a fő téma az új videóklip volt, amelyről többek között azt lehet tudni, hogy a forgatáson Tenya spirituális és háborúellenes okokból zabla nélkül ülte meg a lovat. Az érdekfeszítő téma kapcsán derült ki, hogy Pintér kislánya szerint apukája Henry Cavillra hasonlít, amelyre Peller Mariann és Miller Dávid nagy rácsodálkozásokkal reagáltak. Videó.

Moldova Györgyöt eltemették

A szombaton 88 évesen elhunyt Kossuth-díjas írót alig 150 ember kísérte utolsó útjára a Kozma utcai zsidó temetőben. További információkért katt ide.

Végre fényképen is megmutatták Lilibet Dianát, Harry és Meghan egyéves kislányát

II. Erzsébet platinajubileuma alkalmából életében először a napokban találkozhatott becenevét viselő dédunokájával, akit nemcsak ő, de a nyilvánosság se nagyon láthatott eddig. Éppen ezért különleges pillanat, hogy ezúttal egy portré is érkezett Lilibetről. Íme.

Samir HusseinWireImage

De Vilmos herceg kisfia is kivívta magának a helyet a hírek között: Lajos hercegről ordított, mennyire szenved, amiért végig kellett néznie egy több órán át tartó felvonulást az ünnepségsorozat részeként. Lajos grimaszaiért erre a linkre kell kattintani.

Rubint Réka ismét különleges ajándékkal lepte meg Norbit

Alig pár órával azután, hogy Norbi még a színpadon aerobikozott együtt egy kisebb tömeggel, már külföldről posztolt felesége társaságában, ahol egy különleges eseményen vettek részt. Bővebben.

Gianni kisfiának problémát jelent, hogy az oviban nem beszélnek olaszul

A 21 hónapos Gianfranco Máté édesapja beszámolója szerint remekül elvan az óvodában, kétnyelvű gyereknek lenni azonban ebben az életkorban még nem egyszerű. Ha kíváncsi vagy Gianni és Annoni Zita közös gyermekének szokatlan ovis tapasztalataira, akkor nézd meg ezt a rövid videót.

Nádai Anikónak pár héttel a szülés előtt is ragyogóan áll a nyár

A Reggeliből már átmenetileg távozott, várandóssága ugyanakkor abban szerencsére nem akadályozza meg Nádait, hogy színes nyári ruhát húzzon, és leendő kisfia apja mellett boldogan pózoljon. Fotó.

Kulcsár Edina és G.w.M. közös tetkót csináltatott

presstv2huTV2

Lehet tippelni, mit varrattak magukra, nem lesz nehéz kitalálni. Kulcsár Edina és élete új párja tetoválásait ebben a cikkben leplezik le.

Császár Előd: Volt egy csomó körülmény, ami miatt nekem kábítószeres rendőrgyilkosnak kellett lennem

Beszéltem egy híres PR-szakemberrel, aki rám nézett és azt mondta, neked véged

Császár Előd a médiát okolja, amiért “kábítószeres rendőrgyilkossá” tették, és saját megfogalmazása szerint társadalmilag halottá vált a közel 25 évvel ezelőtti balesete miatt. Császár Előd 1998-ban okozott halálos közúti balesetet, amelynek során egy 25 éves rendőrtiszt veszítette életét. Az azóta Shane54 művésznévvel operáló Császár Kadarkai Endrével beszélgetett.

(Címlapkép: RTL Klub/Tulok András)

Ez is érdekelhet

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről