"Nem szégyellem" - Gyuricza Dóra elárulta, hány kilót szedett fel eddig várandósan

Startlap - Startlap
"Nem, nem szólt rám se a doki, se a védőnő." Bulvárösszefoglaló.

“Nem szégyellem” – Gyuricza Dóra elárulta, hány kilót szedett fel eddig várandósan

Rácz Jenő felesége a hatodik hónapban jár terhességével, és ahogy eddig is, úgy ezúttal is nyíltan válaszolt az áldott állapottal járó testi változásairól szóló kérdésekre. Tette mindezt úgy, hogy alighanem maga a téma is bosszantja, mert nem tartja fontosnak. Részletek.

Csollány Szilveszternek nagy tervei voltak, mielőtt megbetegedett

A koronavírusban hétfőn elhunyt olimpikon előrehaladott tárgyalásokat folytatott a TV2-vel, egy sportoló barátjával saját sorozatot tervezett, és nagy vágya volt, hogy szerepeljen az egyik táncos műsorban. Részletek.

Házasodna a gazda: Niki és Roland gazda szerelme másfél éve tart

Ugyan a széria elvileg egy párkereső műsor volt, valószínűleg kevesen gondolták komolyan, hogy a képernyőn szárba szökkenő szerelmek közül bármelyik is virágba borul. Nikinek és Rolandnak sikerült, azóta is boldogan csomagolják együtt a burgonyát. Bővebben.

Borbás Marcsi elmondta, mi a titka annak, hogy 50 felett is tökéletes alakja van

A Gasztroangyal műsorvezetője munkája révén rengeteg finom étellel találkozik, és nem tagadja, hogy a karcsúságának bizony komoly ára van. Ha kíváncsi vagy, milyen diétát követ Borbás Marcsi, akkor erre a linkre kattints.

Koltai Lajos vallomása felesége haláláról: “Nincs szükség Kati elvesztéséről elterelni a gondolataimat, mert ma is együtt vagyunk, csak másképp”

Bryan Chan/Los Angeles Times via Getty Images

Az Oscar-jelölt operatőr azóta is beszél feleségéhez, közös otthonukban érintetlenül állnak az asszony holmijai, és soha nem is fog tőlük megválni. Koltai Lajos és Bordás Katalin még a középiskolában ismerték meg egymást, 52 éven át voltak házasok. Bővebben.

Varga Izabella: Teljesen megváltozott az életem egyik pillanatról a másikra

A Barátok közt megszűnése teljesen felforgatta mindennapjait, a széria vége elhozta az életébe az ürességet és a magányt. De Varga Izabella számára a nagy változások tulajdonképpen megszokottnak számítanak: Magyarországra a dél-szláv háború miatt költözött, majd az, hogy annak idején a sorozat oszlopos tagja lett, alig néhány percen múlt, és eredetileg egészen más pályára készült. A színésznő exkluzív interjút adott.

Blikk: Stana Alexandra volt férje egy másik táncosnővel egyszerre jelent meg Ferihegyen

A lap értesülései szerint Köcse György, aki alig 5 hónapig élt házasságban az immár Horváth Gréta válófélben lévő férje barátnőjeként mutatkozó Stanával, új partnerrel készül külföldre. További információkért katt ide.

Tóth Dávidnak máris új párkapcsolata van

Laura nem is igazi szerelem volt, hanem “egy erős fellángolás”, aztán “egyszer csak megérkezett az életembe ő” – közölte a reality műsor főszerepével hivatalos szívtipróvá avanzsált olimpikon, miután mindösszesen két hónapig húzta Laura oldalán. Ha szeretnél mélyebben is elmerülni Tóth Dávid szerelmi életének izgalmaiban, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Pintér Tibor: 47 évesen úgy érzem, hogy alázatos, és elég szorgalmas, kitartó csávó lettem

A “ló tükröt tart”, a ló “nagy türelemre int”, és Tenya “mindent megtesz azért, hogy a színészei és a lovai előtérbe kerüljenek”. Pintér Tibor Palik Lászlóval társalgott, a szó szoros értelmében futtában, és szerencsére nem csak saját alázatának történetéről. Kiderült, hogy lánya otthagyta a jogi egyetemet, mert “utat tört a tehetsége”, fiát pedig a lovasszínház étermének élén látja maga előtt. Interjú.

II. Erzsébet piacra dobta saját ketchupját

Yui Mok – WPA Pool/Getty Images

Egy barnamártással is jelentkezett. A váratlan hír magyarázata Erzsébet és a hamburgerek viszonyában keresendő, és aki az átlagos magyar kínálat alapján eddig azt hitte, tudja, mi az a felső kategóriás ketchup, erősen meg fog lepődni azon, mennyibe kerül egy flakon paradicsom akkor, ha a királynő kertjéből származik. Részletek.

(Címlapkép: Smagpictures.com/RTL Klub/Sajtóklub)

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...