Vasrúddal támadtak a Hármashatár-hegyen a válogatott magyar futóra

Startlap - Startlap
Kiss Miklóst nyugtalanítja az eset, de másnap már ugyanott rótta a körét, ahol előző éjszaka a sötét leple alól előbukkant az agresszív férfi.

Négy hónappal azután, hogy az ultrafutó Makai Viktóriát otthona közelében edzés közben egy férfi brutálisan megverte és megpróbálta megerőszakolni, újabb futóra támadtak rá. Kiss Miklós a magyar válogatott tagja, húsz éve rendszeresen fut ott, ahol péntek este egy 35 év körüli férfi vasrúddal és gázspray-vel rárontott a sötétben – számolt be az ATV.

Az ismeretlen férfi szitkozódni kezdett a futó fejlámpája miatt, majd ráfújt a gázspray-vel, és verekedésbe kezdett. A támadó lelökte Kiss Miklós fejlámpáját, így a dulakodás teljes sötétségben folytatódott, majd néhány perc után a futó sikeresen letaszította magáról a dühös férfit, a parkolóba rohant, és rögtön értesítette a rendőrséget. Ők már hiába kutattak, senkit sem találtak a környéken.

 

Én másnap ugyanabban az időben, ugyanitt futottam. Holott a dolog tényleg nyugtalanított, meg eléggé felkavart, sokkal rosszabb kimenetele lehetett volna ennek, de nem szabad, hogy teret engedjünk ennek a félelemnek

– közölte Kiss Miklós, aki szeretné felhívni a futók figyelmét arra, hogy készüljenek fel az ilyen esetekre, ugyanakkor nem akar pánikhangulatot kialakítani.

Ez is érdekelhet

képcím

Kidőlt fák, leszakadt felsővezetékek, apokaliptikus porvihar:...

képcím

Kiderült, mekkora volt az oltatlanok aránya a kórházakban a...

képcím

"Börtön lesz ebből, fiúk és lányok!" - újabb magyar oknyomozó...