Vadon Jani végre megmutatta feleségét

Startlap - Startlap
A rádiós együtt edzett Mónival, tulajdonképpen súlyzóként használta nejét, és erről posztolt egy videót. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Vadon Jani végre megmutatta feleségét

A rádiós együtt edzett Mónival, tulajdonképpen súlyzóként használta nejét, és erről posztolt egy videót. A felvételért ide kell kattintani.

Zacher Gábor: Tele a rakpart, az emberek harmada maszk nélkül. Ennek meglesz a böjtje

A hatvani kórház főorvosa szerint súlyos gond, hogy az emberek nem látják, mi zajlik a kórházakban. Náluk, ahol nincs túl sok férőhely, több 30, de még 20 éven aluli beteg is akad. Mi történik a főváros közterein, és mi a véleménye Zacher Gábornak? Fotó és további részletek itt.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya már kész nő, és az anyukára ütött

Pintér Janka már 22 éves, gyakorlatilag édesanyja hasonmása, és színésznő lesz belőle (elvileg). Ha esetleg valakit érdekel, akkor eláruljuk, hogy ő Pintér Tibor és Janza Kata egyetlen közös gyermeke, és egyben mindkettejük legidősebb leszármazottja, akit szülei második házasságaiból követett egy-egy testvér. Na de íme Pintér Janka.

A városállam Európában, ahol egyetlen koronavírusos beteg sem fekszik kórházban

Fotó: Wolfgang Kaehler/LightRocket via Getty Images

A 33 ezer fős lakosú autonóm területen lassan kivezetik a járványügyi korlátozásokat, az elmúlt héten mindösszesen egyetlen új fertőzöttet regisztráltak. Pedig – a fertőzöttek számát tekintve legalábbis – a karácsonyi időszak itt is kritikus volt. Részletek itt.

10 budapesti étterem, ahol teszteltük az online rendelést, és tök jó volt, amit kaptunk

Tekintve, hogy étterembe járni egy darabig még nem lesz lehetőségünk, itt összeírtunkés értékeltünk néhány helyet, amit a saját tapasztalataink alapján ajánlani tudunk, ha nem szeretnél főzni, de meleg ételre vágysz. Normális árak, megfelelő szállítás és finom kaja.

“Spóroltam százezer forintot, de egy fél délutánom és egy fél tubus technokolom ráment”

Százezer forintból komoly irodalmi beruházásokat lehet végrehajtani, egészen nagy könyvespolcokat lehet telipakolni a legjobb klasszikusokkal. Abban az esetben viszont, ha van otthon egy óvodás korú gyermeked, akkor nagy eséllyel nem jutsz el idáig, már amennyiben a gyerek már találkozott az APG-sorozattal, és szinte biztos, hogy ez megtörtént. Ezek a könyvek ugyanis majdnem beszerezhetetlenek, és a gyerekek obszessziója jól látszik a használt kötetek árain, meg azon, hogy már csalók is megjelentek ezen a szürreális piacon, ahol a szülő sorsa mindenképpen a szenvedés lesz. Miről van szó? Innen kiderül.

Amikor még miénk volt a tér, és mindenhol pattogtak a labdák: varázslatos régi fotók a régi Budapestről

Izgalmas kísérlet belegondolni abba, hogy a cipősarkunk alatt kopogó macskaköveken hány és hány embert járt előttünk, hozzánk hasonlóan sietősen vagy éppen békésen andalogva, közértbe szaladva, munkából késve, golyózápor elől futva. Mielőtt eljutnánk a szokásos, nem túl kellemes következtetéshez, hogy ezeknek a személyeknek a döntő többsége már mind meghalt, és milyen parányiak vagyunk, váltsunk nézőpontot, és legyen szó szerint játék az élet. Az eszedbe jutott már, hogy nemcsak sietni, hanem snúrozni is lehet, pingpongozni, focizni, sakkozni lehet a városban? Ebben a cikkbenszuper, múlt századi fotókon mutatják meg a főváros sportos oldalát, kicsi és nagy fiúkat a grundon, a téren, a strandon, lányokat a jégen, két keréken, levegőben, vízen

Emlékszel még A simlis és a szendére? Nézd meg, mi történt azóta Cybill Shepherddel 

Az egykori modell elég komoly filmekkel indította karrierjét a mozivásznon, mégis a nyolcvanas évek máig népszerű sorozata hozta el a világhírnevet neki, immár a képernyőn. Cybill Shepherd már 71 éves, de továbbra is aktívan dolgozik. És Bruce Willisszel már 30 éve nem beszél. Ha kíváncsi vagy Shepherd életére, és arra, hogyan fest most, akkor katt ide.

Lélegzetelállító látnivalók és túraútvonalak Kőszegen és környékén

A jó idő már itt van, ezúttal tényleg, és még mindig nem lehet túl sok mindent csinálni a járvány miatt, szóval mindenkinek melegen ajánlott erre a linkre kattintani, aki már unja a Pilist meg a Normafát, vagy ha a természeten kívül városnézésre is vágysz. Gyorsan ki fog derülni, hogy Kőszegnél nagyjából minden megvan, ami kellhet, lehet romantikázva csónakázni, kerékpározni, spirituálisan megújulni, nézelődni a magasból, de még Ausztria és Magyarország területén egyszerre ácsorogni is.

A horoszkópod megmondja, hogy alszol, és azt is, hogyan lehetne még jobb az éjszakád

Fotó: Matt Cardy/Getty Images

Az asztrológia tanai szerint születési dátumunk az alvásunk módjára, minőségére is hatással van. Vajon mit árul el rólad a csillagjegyed, és mit tehetnél azért, hogy még pihentetőbb legyen a szundikálás?Ebből a cikkből kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Első fotók a csütörtök esti tragikus budapesti balesetről

képcím

Robbanás történt Budapesten, egy nő meghalt

képcím

Újbudát összekötik Újpesttel: újabb fonódó villamosvonal...