Gáspár Zsolti feleségéért 5 milliót fizettek volna

Startlap - Startlap
Egy magazin évekkel ezelőtt igen komoly összeget ajánlott a celebnek, ha felesége fotóját leközölhették volna a címlapon. Heti bulvárösszefoglaló.

Egy magazin 5 millió forintot fizetett volna, hogy Gáspár Zsolti megmutassa a feleségét

Gáspár Zsolti volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége, ahol többek között arról a halálos kimenetelű gázolásról is beszélt, amit ő okozott több mint két évtizeddel ezelőtt. Részletek

Schobert Norbi elárulta, mi okozhatta Rubint Réka édesanyjának halálát

A 71 éves asszony lánya karjaiban halt meg, unokái szeme láttára, a mentőhelikopterrel érkező orvos már nem tudta megmenteni. Rubint Réka szívszaggató bejegyzésben számolt be a történekről, valamint Schobert Norbi is megszólalt, ő az asszony halálának okát is közölte. Rubint Réka írását itt, Schobert Norbi szavait pedig ebben a cikkben olvashatod.

Story: Új életet kezd Várkonyi Andrea

A Story magazin értesülései szerint egy budai luxusingatlanban kezd új életet Várkonyi Andrea titokzatos vőlegényével. További részletekért ide kattints.

Balázs az oltási rendről: A nyugdíjasok majd elindítják a gazdaságot

Vadon Jani már kettő oltási igazolványt is kapott, ennek kapcsán tárgyalták meg a járványellenes intézkedéseket a rádióban. Sebestyén Balázs nagyon kiakadtBővebben.

Csocsesz: Nem etikus, ahogy a feleségem halálhírét kezelte a sajtó

Az asszony 58 évesen, kedden hunyt el koronavírus-fertőzésben. A mulatós zenész családja szinte sosem szerepel a médiában, de ezúttal mindenképpen meg akart szólalni. Kamerák előtt, sírva öntött tiszta vizet a pohárba felesége halálának körülményeivel kapcsolatban. Csocsesz 18 éves kora óta ismerte párját, két nappal azután, hogy kórházba szállították, ünnepelték volna 28. házassági évfordulójukat. Ha érdekel a téma, akkor katt ide.

Trokán Péter hónapokkal a kórház után is nyögi a tüneteket: “Majdnem elsírtam magam, amikor belenéztem a tükörbe”

A 74 éves színművészt decemberben a koronavírus miatt tüdőgyulladással kezelték, oxigént és gyógyszereket kapott, majd 10 nappal később hazaengedték. Csakhogy hiába írunk már lassan áprilist, Trokán Péter továbbra is beteg. Az elmúlt hónapokról és jelenlegi tüneteiről ebben a cikkben nyilatkozik.

Életünk története: Rácz Jenő sírva mondogatta az öregre maszkírozott Gyuricza Dórának, hogy milyen gyönyörű

Friderikusz Sándor könnyfakasztását nem nagyon tudja megúszni a műsor egyik vendége sem, Rácz Jenőéknek sem sikerült. De az a lenyűgözött meghatottság, ahogy a séf az először 51, majd 76 évesre öregített menyasszonya szépségén ámult, még ebben a sorozatban is szokatlannak számít. Nemcsak emiatt, hanem azért is izgalmas volt a mostani adás, mert Rácz elárulta, hogy Gyuricza a tésztagyúrásával csavarta el a fejét még A Konyhafőnök során. Ide kattintva megnézheted, hogyan fogadta a páros egymás fokozatos átalakítását, itt meg Rácz Jenő felidézi a tésztagyúrós esetet.

A szülővárosába visszatérő Eszenyi Enikőt sztárként kezelik: “Nem igazán értjük a vádakat, amelyeket korábban felhoztak ellene”

A Vígszínház botrányos körülmények között távozott igazgatója Csengeren találta meg új életét, ahol máris sikerült megreformálnia a helyi kulturális életet. A Művelődési Ház igazgatója sűrű hálákba foglalja nevét. További információkért katt ide

Lakatos Márk elmesélte, hogyan játszotta ki a rendszert oltásért egészséges 44 évesként

Forrás: YouTube/LifeTV

Lakatos egy podcastbeszélgetés során említette meg, hogy habár nincs krónikus betegsége, mégis megkapta az első oltását, és ennek mikéntjét is megosztotta. Ha érdekel a sztori, itt folytasd az olvasást.

Fluor Tomi kirakta a rózsaszín tangás fenekét az internetre, Szabó Zsófinak címezve

Fogadást kötöttek, és Fluor tartotta a szavát. Szabó Zsófi vicces kommenttel válaszoltÍme.

Ez is érdekelhet

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Kiderült, ki a szuperjacht tulajdonosa, amin Mészáros Lőrincék...