Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, borzasztóan higgadt és bölcs

Startlap - Startlap
Exkluzív interjút adott a Story magazinnak Várkonyi Andrea, aki Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról, az eljegyzésük történetéről is részletesen mesélt.

“Nem pénzre vágytam, hanem egy igazán jó kapcsolatra” – fogalmazott Várkonyi Andrea a Story magazinnak adott interjúban, hozzátéve, hosszú éveken át bebizonyította, hogy elég jól megáll a saját lábán is, akkor is megteremtett egy jó életszínvonalat, amikor elvált, és egyedül élt a lányával.

“A mindennapok szintjén sem sokat változott az életem, kivéve persze azt, hogy egy fantasztikus házasságban élek.

Olyan új dimenzióba kerültem egy érett, magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi mellett, amire a korábbi kapcsolataimban nem volt példa.

Mindent meg tudunk beszélni, minden körülmények közt összekapaszkodunk, és a legnagyobb tisztelettel vagyunk egymás iránt” – mondta.

Várkonyi Andrea beszélt arról is, hogyan kezdődött a kapcsolata Mészáros Lőrinccel. Azt mondta, tévhit, hogy az üzletember miatta hagyta el a feleségét, az asszony kezdeményezte a válást 36 évnyi házasság után – akkor ők épphogy csak ismerték egymást a munkából kifolyólag. “Természetesen megvolt köztünk a szimpátia, de még csak annyit sem mondott, hogy szép a szemem. Egyikünk sem akart volna többet egy nem tiszta helyzetben. Aztán azzal, hogy ő elvált, ez a szimpátia tovább tudott mélyülni, és megérkeztünk egymás életébe” – olvasható az interjúban. 

A lánykérés pillanatait is felidézte Várkonyi Andrea. A történet szerint külföldön voltak, épp megérkeztek a szállodába. Egyszer csak felcsendült a közös daluk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körülnézve rengeteg vörös rózsát pillantott meg, majd azt látta, hogy Mészáros Lőrinc előtte térdel.  “Megkérdezte, hozzá megyek-e, én meg mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat. Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e” – idézte fel a jelenetet.

Várkonyi Andrea szerint Mészáros Lőrincnek köze sincs ahhoz az emberhez, akit a “a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak”, ahogy fogalmazott: a férje érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, borzasztóan higgadt és bölcs, szeretik és tisztelik azok, akik vele dolgoznak együtt.

Azt is elmondta, férje a hírekkel ellentétben nem esett át gyomorszűkítő műtéten, nincs gyomorgyűrűje, és nem is beteg.

“Önszántából kezdett el fogyókúrázni nem sokkal azelőtt, hogy egymásba szerettünk. Habár viccesen megjegyzi, hogy akinek olyan felesége van, mint én, annak kutya kötelessége jól kinézni, ami nekem jólesik. Az öltözködési stílusa is azért változott meg, mert lefogyott. Szerintem jó ízlése van” – mondta az interjúban.

Címlapfotó: MTI/Balogh Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter arról, hogy kik jelentkeztek a pártjába

képcím

Varga Judit: Előfordult, hogy férjem bezárt a szobába

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék