Tóth Vera csúnyán kiakadt a Wizz Airre

Sokadjára járt pórul velük, elfogyott a türelme.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-03 14:06

Fotó: Facebook

Mostanában szinteminden napraakad egy olyan hír, amelyben a fapados légitársaságokat szidják, nem ok nélkül. A mai napra Tóth Vera prezentálta reptéri kellemetlenségeit, egyenesen a nápolyi repülőtérről. Az énekesnő szelfijéről visszaköszönő fáradt tekintet remekül illusztrálja a helyzetet.

Szeretném, ha a Wizz Air tisztelné az utasait. Szeretnék egyszer időben odaérni valahova Wizz Airrel, szeretném, ha a Wizz Air normálisan tájékoztatna, ha késik a gép. Idén, két hónapon belül ez a harmadik eset, hogy órákig várunk. Azt hiszem elég volt, mert egyszer megérti az ember, jó-jó még kétszer is, előfördulhat, mert van ilyen, de ha egy oda-vissza útból mindkettő bullshit, azt már nem engedheti meg magának SENKI! Higgyétek el, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kiírjam e ezt most ide, de a mai napon betelt a pohár. Eddig nagyon kedves és megértő voltam és bizonyos helyzetekben az is maradok, de elfogyott a türelmem.

– kezdte nyilvános panaszát az énekesnő, aki eddig megértően fogadta a csúszásokat, de mint írja, most “elfogyott a türelme” és “betelt a pohár”.

Panasz:Szeretném, ha a Wizz Air tisztelné az utasait. Szeretnék egyszer időben odaérni valahova Wizz Airrel,…

Közzétette: Tóth Vera – 2018. augusztus 2., csütörtök

Az a baj, hogy nem vagyunk egyensúlyban. Ha ti késtek, akkor annyit mondtok, hogy: sorry, de ha nekem 4 DEKAGRAMMAL nehezebb a bőröndöm az súlyosan sok euro. Ez nem fair, nem gondolod, kedves Wizz Air? Sajnálom, hogy megint miattatok kell átvariálni a programomat, apám programját, a barátaim programját, sajnálom, hogy miattatok nem tudom a szociális és magán-életemet rendesen megélni, mert miattatok lemaradok értékes pillanatokról és van pár dolog, amit nem lehet megfizetni, ebből egyik az idő. Nincs jogod az időmet elvenni.. Senkinek sincs joga hozzá. Tisztelj kicsit! Szedd össze magad!

 

 

Mai nap hírei

Katalin hercegné legutóbb viselt nyaklánca felér egy vallomással

joy.hu6 órája

Átadták Kiss-Rigó egyházmegyéjének a 30 milliárdos Hungarikum Ligetet

ezalenyeg.hu6 órája

Csehszlovák terepjáró a feledés homályából: Skoda Trekka

agroinform.hu7 órája

Szeptember 30-án jönnek a Xiaomi legújabb csúcsmobiljai

gsmring.hu10 órája

Azt hittem, csak megfáztam, de Covid volt - innen tudtam a különbséget

femcafe.hu11 órája

Újra divatba jönnek a vályogházak

uzletesutazas.hu13 órája

Hogy kerültek az első, magyar tengeralattjáró roncsai a Balaton fenekére?

balaton.hu14 órája

Érkezik az új generáció Toyota Hilux

gepmax.hu15 órája