Tóth Vera csúnyán kiakadt a Wizz Airre

Sokadjára járt pórul velük, elfogyott a türelme.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-03 14:06

Fotó: Facebook

Mostanában szinteminden napraakad egy olyan hír, amelyben a fapados légitársaságokat szidják, nem ok nélkül. A mai napra Tóth Vera prezentálta reptéri kellemetlenségeit, egyenesen a nápolyi repülőtérről. Az énekesnő szelfijéről visszaköszönő fáradt tekintet remekül illusztrálja a helyzetet.

Szeretném, ha a Wizz Air tisztelné az utasait. Szeretnék egyszer időben odaérni valahova Wizz Airrel, szeretném, ha a Wizz Air normálisan tájékoztatna, ha késik a gép. Idén, két hónapon belül ez a harmadik eset, hogy órákig várunk. Azt hiszem elég volt, mert egyszer megérti az ember, jó-jó még kétszer is, előfördulhat, mert van ilyen, de ha egy oda-vissza útból mindkettő bullshit, azt már nem engedheti meg magának SENKI! Higgyétek el, nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kiírjam e ezt most ide, de a mai napon betelt a pohár. Eddig nagyon kedves és megértő voltam és bizonyos helyzetekben az is maradok, de elfogyott a türelmem.

– kezdte nyilvános panaszát az énekesnő, aki eddig megértően fogadta a csúszásokat, de mint írja, most “elfogyott a türelme” és “betelt a pohár”.

Panasz:Szeretném, ha a Wizz Air tisztelné az utasait. Szeretnék egyszer időben odaérni valahova Wizz Airrel,…

Közzétette: Tóth Vera – 2018. augusztus 2., csütörtök

Az a baj, hogy nem vagyunk egyensúlyban. Ha ti késtek, akkor annyit mondtok, hogy: sorry, de ha nekem 4 DEKAGRAMMAL nehezebb a bőröndöm az súlyosan sok euro. Ez nem fair, nem gondolod, kedves Wizz Air? Sajnálom, hogy megint miattatok kell átvariálni a programomat, apám programját, a barátaim programját, sajnálom, hogy miattatok nem tudom a szociális és magán-életemet rendesen megélni, mert miattatok lemaradok értékes pillanatokról és van pár dolog, amit nem lehet megfizetni, ebből egyik az idő. Nincs jogod az időmet elvenni.. Senkinek sincs joga hozzá. Tisztelj kicsit! Szedd össze magad!

 

 

Mai nap hírei

Erről tudnod kell, ha Messengert használsz!

digitalhungary.hu5 órája

Tátongó biztonsági rések a Wi-Fi-ben

itbusiness.hu6 órája

Kivonultak a fideszesek a belügyminiszter beszámolójáról

444.hu6 órája

Üzenet érkezett a 105 éve elsüllyedt Titanicról

napmintnap.com10 órája

Gigavihar csap ma le az országra: 70 kilométeres szél, jégeső is érkezik

penzcentrum.hu10 órája

Bochkor Gábor és eltitkolt barátnője örök ellenségek lettek: kiderült mikor telt be a pohár Alexandránál

life.hu11 órája

12 napja kaptam Pfizer oltást, egy mellékhatás viszont azóta se múlt el: utánajártam, mennyire normális a tünet

joy.hu12 órája

Ezúttal nem hibázott az Atlético Madrid, legyőzte a Real Sociedadot

m4sport.hu17 órája