Hihetetlen, de a Ryanair megint itthon hagyta a Kanári-szigetekre tartó utasok csomagjait

A légitársaság közölte, hogy vagy csomagok nélkül viszik el őket, vagy leszállnak a gépről. Az utasok pedig ordítva elállták a gép útját, és még a rendőrséget is ki kellett hívni.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-22 21:24

Fotó: Adam Berry/Getty Images

Alig egy hét telt el azóta, hogy a Ryanair múlt vasárnapi Budapest-Las Palmas járata úgy szált fel Ferihegyről, hogy csak az utasokat vitte magával, de a csomagok nagy része a magyar fővárosban maradt. A sajtóhírek szerint a csomagfeladásnál nem működött a szállítószalag és emiatt sokat kellett sorban állni, a pilóta pedig nem várta meg, hogy a földi személyzet megérkezzen a bőröndökkel.

Most ugyanerről a járatról hívta az Indexet az egyik utas, ugyanis a légitársaságnak sikerült a lehetetlen, és újra eljátszotta ugyanezt, csak most még Budapesten közölték az utasokkal, hogy a csomagokat nem fogja elvinni a gép.

Az olvasó elmondásai szerint bejelentették, hogy le kell szedni a csomagokat az utastérből, mivel túlsúlyos a gép, majd választhattak, hogy vagy leszállnak, vagy maradnak a repülőn, és csak szerdán viszik utánuk a csomagjaikat. Az emberek nem fogadták túl vidáman a dolgot.

Kb. 50 ember leszállt a gépről, üvöltözve és elállják a gép útját

– közvetített élőben egy másik olvasó. Végül a pilóta jelezte, hogy nem kell szerdáig várni a poggyászokra, hanem legkésőbb másnap utánuk küldik az itthon ragadt holmikat. A helyszínre rendőrök is érkeztek, közben pedig az emberek gyorsan kiszedegették a legfontosabb dolgaikat, amikre szükségük lehet, amíg a bőröndök teljes tartalma meg nem érkezik.

A lap szerint feltehetően nem a távolságnak, üzemanyag-szükségletnek, utasszámnak, csomagszámnak megfelelő repülőgépet használja ezen a vonalon a légitársaság, amely már az előző esetről sem nyilatkozott.

 

Mai nap hírei

Bevásárlólista a koronavírus-járvány második hullámára – mit vegyünk és mit ne?

agroinform.hu10 órája

Visszaállították a schengeni belső határon a határellenőrzést

demokrata.hu11 órája

Fekete-Győr: Polt Péter semmiképp sem maradhat főügyész a kormányváltás után

ezalenyeg.hu12 órája

Járvány: újabb kormányfői vizit, mozgósítás, a teszt beszerzési ára az ötezret sem éri el

szabadeuropa.hu12 órája

Rengeteg net és korlátlan beszélgetés is elérhető a Vodafone új csomagjaihoz

mmonline.hu14 órája

Kivonulhat Európából a Facebook és az Instagram

gsmring.hu16 órája

Észak-Korea lelőtt és elégetett egy dél-koreait

168ora.hu19 órája

„Amikor a kezembe adták, elmondtam neki, hogy szeretem, és sajnálom, hogy nem ismerhettem meg” – Egy család kálváriája, ami talán megelőzhető lett volna

wmn.hu19 órája