Kiemelt Hírek 2018. július 22.

Hihetetlen, de a Ryanair megint itthon hagyta a Kanári-szigetekre tartó utasok csomagjait

Fruzsi Kiemelt Hírek 2018. július 22.
A légitársaság közölte, hogy vagy csomagok nélkül viszik el őket, vagy leszállnak a gépről. Az utasok pedig ordítva elállták a gép útját, és még a rendőrséget is ki kellett hívni.

Alig egy hét telt el azóta, hogy a Ryanair múlt vasárnapi Budapest-Las Palmas járata úgy szált fel Ferihegyről, hogy csak az utasokat vitte magával, de a csomagok nagy része a magyar fővárosban maradt. A sajtóhírek szerint a csomagfeladásnál nem működött a szállítószalag és emiatt sokat kellett sorban állni, a pilóta pedig nem várta meg, hogy a földi személyzet megérkezzen a bőröndökkel.

Most ugyanerről a járatról hívta az Indexet az egyik utas, ugyanis a légitársaságnak sikerült a lehetetlen, és újra eljátszotta ugyanezt, csak most még Budapesten közölték az utasokkal, hogy a csomagokat nem fogja elvinni a gép.

Az olvasó elmondásai szerint bejelentették, hogy le kell szedni a csomagokat az utastérből, mivel túlsúlyos a gép, majd választhattak, hogy vagy leszállnak, vagy maradnak a repülőn, és csak szerdán viszik utánuk a csomagjaikat. Az emberek nem fogadták túl vidáman a dolgot.

Kb. 50 ember leszállt a gépről, üvöltözve és elállják a gép útját

– közvetített élőben egy másik olvasó. Végül a pilóta jelezte, hogy nem kell szerdáig várni a poggyászokra, hanem legkésőbb másnap utánuk küldik az itthon ragadt holmikat. A helyszínre rendőrök is érkeztek, közben pedig az emberek gyorsan kiszedegették a legfontosabb dolgaikat, amikre szükségük lehet, amíg a bőröndök teljes tartalma meg nem érkezik.

A lap szerint feltehetően nem a távolságnak, üzemanyag-szükségletnek, utasszámnak, csomagszámnak megfelelő repülőgépet használja ezen a vonalon a légitársaság, amely már az előző esetről sem nyilatkozott.

 

Keresés az oldalon