Ibolya Kanári-szigeteki menyegzőt tervezett, a légitársaság Budapesten hagyta az esküvői ruhát

A Ryanair Spanyolországba tartó járata, ami az összes utas csomagját a magyar főrvárosban felejtette, egy menyasszonyt is az idegösszeomlás szélére kergetett.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-17 13:14

Csodás Kanári-szigeteki esküvőt tervezett az ara, aki vasárnap este azon a Ryanair járaton ült, amely az utasokat magával vitte, csomagjaikat viszont a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren hagyta, méghozzá az esküvői ruhával együtt – számolt be a Blikk.

A sajtóhírek szerint a csomagfeladásnál nem működött a szállítószalag és emiatt sokat kellett sorban állni, a pilóta pedig nem várta meg, hogy a földi személyzet megérkezzen a bőröndökkel. A házasodni készülő Ibolya párjával és 8 éves kisfiúkkal érkezett a szigetre, és mesébe illő esküvőjüket szerdára tűzték ki, éppen arra a napra, amikor a Ryanair szerint a poggyászok is megérkeznek az utasok után az atlanti-óceáni szigetcsoportra.

Próbálunk kikapcsolódni, pihenni, viszont az esküvőnk közeledtével egyre feszültebb vagyok. Lelkileg nagyon megvisel az egész, de próbálunk pozitívak maradni. A szállodába érkezésünkkor éppen meg tudtunk vacsorázni, majd másnap reggel vásárlással indítottuk a napot. Tisztálkodási szereket, fényvédőket, strandfelszerelést, fürdőruhákat, papucsokat, és még jó pár dolgot be kellett szereznünk.

– fogalmazott a menyasszony, aki nagyon reméli, hogy a légitársaság betartja amit ígért, és szerdára tényleg megérkezik minden holmijuk, benne a sminkekkel és a gyönyörű, Swarovski kristályokkal díszített fehér ruhával.

Mai nap hírei

260 ezer ember mondott nemet Orbán hazudozására

ezalenyeg.hu2 órája

Idegenben győzte le máltai ellenfelét, két meccsre az Európa-liga-főtáblától a Vidi

eurosport.hosszabbitas.hu12 órája

Természetes tippek a hangyák elüldözésére

napmintnap.com13 órája

Felszámolták Európa egyik legnagyobb kokaincsempész-bandáját

szabadeuropa.hu13 órája

Szijjártó Péter ma is folytatta az elszigetelődést

demokrata.hu15 órája

Rekordot hoz a hazai kukoricatermés?

agraragazat.hu17 órája

Nem bírunk betelni vele! Enrique Iglesias és Anna Kournikova kislányánál nincs tündéribb

joy.hu17 órája

Franciaország foggal-körömmel harcol a Bridgestone-gyár bezárása ellen

autopro.hu19 órája