Rejtett kamerás felvétel készült a legfrissebb Ryanair-botrányról

A gép túlsúlyos volt, ezért itthon hagyták a Kanári-szigetekre utazók csomagjait.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-07-23 15:42

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A Ryanair Las Palmasba tartó járataival csak a gond van. Egymást követő második vasárnap fordult elő, hogy az utasok csomagjait nem tették fel a gépre. Az első alkalommal elromlott a szállítószalag, a pilóta pedig nem várta meg, hogy a személyzet megérkezzen a bőröndökkel.

Ezúttal azzal indokolták a problémát, hogy a repülőgép túlsúlyos, ezért le kell szállítani a csomagokat. Ám amilyen kedves volt a légitársaság, felajánlotta, hogy akinek nem tetszik, az leszállhat a gépről, nem kötelező utaznia. Amennyiben mégis felszáll a vasárnapi gépre, szerdán meg is kapja a csomagját. A csomagok kipakolását egyébként akkor kezdték el, amikor az utasok már a gépen ültek.

Érthető, ha a nyaralni, pihenni vágyó emberek nehezen fogadták a hírt, nem csoda, hogy kisebb fennakadás is történt, és szóváltásba kerültek az emberek.

Az egyik utas pedig felvette az egészet, a felvételt pedig elküldte a Hír TV Panaszkönyv című műsorának.

A rejtett kamerás felvételen látható, hogy az utasok bőröndjeit ismét kipakolták a Budapestről Kanári-szigetekre tartó járatról. Az is hallható, ahogy a személyzet tagjai, majd később a pilóta is elismeri, hogy a gép túlsúlyos, ezért nem szállhat fel.

ÚJABB RYANAIR BOTRÁNY

!!! VIDEÓN A LEGÚJABB CSOMAGBOTRÁNY A RYANAIRNÉL!!Egy nézőnk küldte el nekünk az alábbi videót, amelyen látható, hogy az utasok bőröndjeit ismét kiapakolták a Budapestről Kanári-szigetekre tartó járatról. A rejtett kamerás felvételen hallható, ahogy a személyzet tagjai, majd később a pilóta is elismeri, hogy a gép túlsúlyos, ezért nem szállhat fel. A kirakodást akkor kezdték meg, amikor már mindenki a gépen ült, ezért elszabadultak az indulatok. A légitársaság választás elé állította az utazókat: vagy maradnak a gépen, és szerdán kapják meg a poggyászaikat kint, vagy ha ez nem jó, akkor szálljanak le. Több tucatnyian- főleg kisgyermekes családok- a maradás mellett döntöttek.

Közzétette: Panaszkönyv – 2018. július 23., hétfő

Mai nap hírei

A 10 legfontosabb pénteki átigazolási hír, amiről lemaradtál

eurosport.hosszabbitas.hu11 órája

Ausztria: megérkezett a szeptemberi tél

sielok.hu12 órája

12 intő jel, ami cukorbetegségre utalhat

napmintnap.com15 órája

Zseniális, ahogy Szijjártó Péter helyre teszi Hadházyt és az ellenzéki propagandasajtót

demokrata.hu15 órája

Márki-Zay Péter nem hagyta szó nélkül a luxusminiszter újabb luxusutazgatását

csongrad.ezalenyeg.hu17 órája

Kiszivárgott a Windows XP forráskódja

itbusiness.hu18 órája

Már hivatalos: újabb babával bővül a királyi család!

joy.hu18 órája

Óriási változás történt Trokán Annáéknál

napidoktor.hu19 órája