Kiemelt Hírek 2019. február 26.

Titokzatos idegenektől kap küldeményeket VV Fanni édesanyja

Startlap Kiemelt Hírek 2019. február 26.
Az asszonyt nagyon felzaklatják a levelek.

Novozánszki Katalin lánya 2017 novemberi eltűnése óta többször kapott már idegenektől nyugtalanító csomagokat. Legutóbb két selyemsál kíséretében érkezett egy levél, melynek szerzője az állítja, tudja mi történt Novozánszki Fannival – írja a Blikk.

Több levelet, üzenetet kaptunk már idegenektől. Volt, aki azt mondta, tudja, mi történt a lányommal, de olyan is akadt, aki azt állította, Fanni még él, és elmondja, hol van, ha adok pénzt

– fogalmazott az édesanya, akit nagyon felkavarnak a küldemények. A mostani levél feladója azt írta, hogy a sálak Fanni tulajdonát képezik, de az édesanya szerint ez teljesen kizárt. Az ismeretlen hölgy a sálak mellé csatolt levélben oldalakon keresztül részletezte elméletét a Való Világból ismert lány eltűnéséről.

Megnevezett két nőt, akiknek szerinte a letartóztatásban lévő férfi átadta a lányomat. Persze, leírja, hogy ő nem ismeri ezeket a hölgyeket, és arra sem ad választ, honnan van minderről tudomásal. Megadott egy telefonszámot is, felhívtam, de nem veszi fel senki, egy szépségszalon üzenetrögzítője kapcsol be. Nem tudom, mi volt ezzel a levélíró célja, de nagyon felzaklatott.

Keresés az oldalon