Kiemelt Hírek 2020. január 05.

"Szamár, sikerült!": Gesztesi Károlyra emlékezünk legjobb szinkronszerepeivel

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 05.
A szombaton elhunyt színművésztől volt felesége, Liptai Claudia szívszaggató sorokkal, híres barátai pedig megindító fotókkal búcsúztak. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

“Szamár, sikerült!” – ezek voltak Gesztesi Károly legemlékezetesebb szinkronszerepei

Gesztesi Károly január 4-én szívinfarktust kapott az autójában. A mentősök hiába próbálták újraéleszteni, az 56 éves színész meghalt. Ebben a cikkben legemlékezetesebb szinkronszerepeiből állítottak össze egy megható videót.

“Ma meghalt a lelkem egy része” – Liptai Claudia fájdalmas üzenetet írt Gesztesi Károlynak

Nem tudok búcsúzni

– írja Liptai Claudia, Gesztesi Károly volt felesége, aki szívszorító üzenetben fejezte ki gyászát. A szöveget erre a linkre kattintva találod.

Így búcsúztak a hírességek Gesztesi Károlytól

Nagy Sándor, Németh Kristóf, Hajdú Péter, Tóth Gabi, Iváncsik Gergely, Dukai Regina és Schobert Norbert közösségi oldalán búcsúzott az elhunyt művésztől szép fényképekkel. Bejegyzéseiket itt nézheted meg.

Földrengés volt Nagykanizsánál

A rendőrség elfogott egy férfit a mórahalmi gyilkosság ügyében

A hírek szerint egy 18 éves fiúé lehet az a holttest, amit szombaton találtak meg egy mórahalmi ingatlanban. A rendőrség máris elfogott egy férfit az emberöléssel kapcsolatban. Részletek itt.

“Az tart életben, hogy a papírhegyen túl várnak a farkasok”: az Aggteleki Nemzeti Parkban farkasembere, aki a házasságát is feladta szeretett állataiért

Szabó Ádám egy kőbányai lakótelepen nőtt fel, de már több mint tíz éve az Aggteleki-karszt vidékén él. Az agrárszakember a helyi nemzeti park zoológiai szakreferense, akit a farkasok iránti szenvedélye még akkor sem engedett visszaköltözni a fővárosba, amikor ezt már a házassága bánta. Az ide vezető út minden volt, csak egyenes nem: volt, hogy a farkasember egy százmilliós pályázat felett őrködött, de olyan is, amikor közmunkásnak állt. 

Fotó: Matt Cardy/Getty Images

Hogyan keveredik valaki az Óhegyi lakótelepről a karsztra? Mit csinál egy zoológiai szakreferens, és mitől lett Szabó Ádám ennél jóval több: egy farkasember? Ebben a cikkben őt és kollégáját kísérték helyszínelni a borsodi Mikóházára, ahol a birkákat pusztítják a vadak. A nyomok megvizsgálása közben Ádám az életéről, a farkasokról és a vadászat árnyoldalairól mesél.

Csodaország: egyedülálló barlangot fedeztek fel karácsonykor a Velencei-hegységben

Tarsoly Péter barlangkutató éppen december 24-én fedezett fel Fejér megyében egy olyan barlangot, ami Magyarországon teljesen egyedülálló, és nemzetközi viszonylatban is ritka. A képződmény geológiai okoknál fogva ilyen különleges, de a naív szemlélőt vélhetően jobban megfogja majd a barlang elképesztő szépsége. A barlangról ide kattintva ismerheted meg Tarsoly beszámolóját.

Egy csomó termék eltűnik az IKEÁ-ból 2020-ban

A svéd áruháznak nyomós oka van a váltásra, de talán nem lesz olyan fájdalmas a búcsú, mert a kivont termékek helyére új típusúak érkeznek. Mi ennek az oka, és milyen árucikkekről van szó? Ebből a cikkből megtudhatod.

Te mennyire emlékszel arra, hogy milyen volt Magyarország tíz évvel ezelőtt? És azt tudod, hogy milyen most? Teszteld magad egy kvízzel!

Ha kíváncsi vagy, mennyire ismered hazánkat, akkor itt folytasd az olvasást, ahol tizenöt kérdéssel mérik fel tudásodat.

Nem tudod, milyen frizura illik hozzád? A csillagjegyedből kiderülhet

Fotó: Paul Fievez/BIPS/Hulton Archive/Getty Images

Új hajat szeretnél az új évre, de tanácstalanul állsz a tükör előtt, vagy már döntöttél, de nem vagy biztos a választásodban? Mielőtt ollót ragadnál, nézd meg ezt a cikket, ahol a születési dátumod alapján ajánlanak neked frizurát.

Keresés az oldalon