Kiemelt Hírek 2020. január 04.

Keményen kritizálják Ördög Nórát

Startlap Kiemelt Hírek 2020. január 04.
Igazán klasszul indult neki és családjának a 2020-as esztendő, ez azonban nem mindenkinek tetszett. Heti bulvárösszefoglaló.

Nem mentek el szó nélkül Ördög Nóráék nyaralása mellett

Remekül indul az év a népszerű műsorvezetőnek és a családjának, ezúttal is egy mesés helyre utaztak. Néhányan viszont már megint nem állták meg szó nélkül a dolgot. Ha te is kíváncsi vagy a részletekre, akkor csak ide kell kattintanod.
 

Kulka János mondott újévi köszöntőt a tévében

A stroke-ból felépült népszerű színészt az RTL Klub kérte fel, hogy köszöntse újév alkalmából a nézőket. Ha téged is érdekel a beszéde – melyet legújabb videója követett Koncz Zsuzsával – akkor itt tudod megnézni újra.

Az X-Faktor döntőse visszament dolgozni régi munkahelyére, ami egy gyorsétterem

Ha kíváncsi vagy, miért döntött így Bagdi Enikő, akkor ezt a cikket olvasd el. Ugyanitt további érdekes híreket tudhatsz meg az énekesnőről.

Cipő édesanyja fia 15 évvel ezelőtti halála óta nem látta az unokáit

Bódi László, vagyis Cipő két ikerlányt, Petrát és Rékát hagyta félárván szívrohama után a zenész. A Republic frontemberének testvére drámai részleteket mesélt Cipő haláláról, és arról, mi vezetett ahhoz, hogy sem ő, sem édesanyja nem látta azóta a két lányt.

 

Így néz ki most Julia Roberts és Richard Gere

Idén lesz 30 éve, hogy a mozikba került minden idők egyik legromantikusabb filmje, a Micsoda nő, amely akkor alig pár hét alatt meghódította az egész világot. Richard Gere-nél nem is lehetett volna 1990-ben sármosabb férfit a vászonra álmodni, ahogyan Julia Robertsnél gyönyörűbb nőt sem. Egy korszak ikonjaivá váltak, akikről most ebben a cikkben derül ki, miként is néznek ki manapság.

Soha nem látott fotókon Meghan hercegné és Harry herceg legkisebbik fia

Fotó: Yui Mok / POOL / AFP

2019 utolsó óráiban  Meghan hercegné és Harry herceg saját Instagram-oldalukon osztottak meg egy évösszegző videót. Nem lenne ebben semmi különös, ám megbújt benne egy eddig még nem látott kép legkisebb fiukról, Archie Harrisonról.  A soha nem publikált fotót innen érheted el. 

Kiszel Tünde januári naptárfotója még a szokásosnál is furcsábbra sikerült: felismerhetetlenre photoshopolták

Ha szeretnéd felismerni a képen Kiszelt, akkor erős fantáziára lesz szükséged.

Ruszó Tibi: Volt olyan, hogy inkább lefeküdtem és aludtam, hogy ne gondoljak az éhségre

A 2019-es X-Faktor győztese az Ökumenikus Segélyszervezet  ételosztásában vett részt két önkéntesként. Ennek kapcsán mesélt a Fókusz kamerái előtt saját megrázó múltjáról. A videóért ide kell kattintani.

“Nehéz, mégis boldog és hosszú élete volt” – 104 évesen elhunyt Somló Tamás édesanyja

Az asszony életéről Somló Tamás özvegye, Margit nyilatkozik ebben a cikkben.

A hét legfontosabb hírei egyetlen kattintásra

Ha kíváncsi vagy melyek voltak az elmúlt napok legfontosabb történései, akkor csak ide kell klikkelned.

Keresés az oldalon