Story Gála: szédítő a Barátok közt színésznője az áttetsző estélyiben - Fotók

Startlap - Startlap
Az elsőbálozó Mezei Lédának Nagy Alexandra segített kiválasztani a tökéletes ruhát.

Javában készülődik a hazai sztárvilág a hétvégi Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálára. Nincs ez máshogy a Barátok Közt színésznőinél sem: az elsőbálozó Mezei Lédának Nagy Alexandra segített kiválasztani a tökéletes estélyit, hiszen február 10-én a díjazottakon és az önfeledt mulatságon kívül a ruhák és a smink is kiemelt figyelmet kapnak majd.

„Ritkán festem ki magam, hiszen szinte minden reggel profi kezek közé kerülök a forgatások előtt, utána csak annyi a feladatom, hogy este ne felejtsem el lemosni a sminket. A Gála napján is biztosan egy hozzáértő segítségét fogom kérni” – mesélte Nagy Alexandra, aki ugyan még nem döntött arról, hogy pontosan milyen is legyen a végleges sminkje, de az biztos, hogy az egyensúlyra és a harmóniára fog a legjobban figyelni.

Fotó: Story Magazin/Schumy Csaba

A gálára való készülődés jegyében Alexandra elkísérte kolléganőjét és barátnőjét, Mezei Lédát egy ruhapróbára is: „Én már kiválasztottam az öltözetemet, amiről többet még nem szeretnék elárulni – legyen csak meglepetés. De annyira lázba hoznak az estélyik, hogy örömmel válogattam Lédával is.”

A 2018-as év színe egy elég merész árnyalat, az ultraibolya lett, így a korábbi évek harsány és pasztell árnyalatú ruhakölteményei után idén talán egy színeiben élénkebb vörös szőnyegre számíthatunk majd. Ugyanakkor a külföldi eseményeken jelképpé vált a fekete, ezért szinte megjósolhatatlan, hogy milyen színvilágban fognak pompázni az idei Story Gála vendégei. Egy biztos: a letisztult formavilág és a finom elegancia sose megy ki a divatból.

Fotó: Story Magazin/Schumy Csaba

„Először veszek részt ilyen eseményen, és magamtól eszembe sem jutott volna, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni a tökéletes ruha kiválasztásakor. Először is feleljen meg a black tie követelményeinek, tehát hosszú, elegáns estélyi legyen. De mutasson is jól rajtam és még ülve is legyen kényelmes a díjátadóra és a vacsorához. Aztán persze az sem árt, ha még táncolni is tudok benne” – mesélte nevetve Mezei Léda, aki barátnője tanácsaira hagyatkozott: Alexandra alkalmi stylistként segítette a tökéletes kreáció kiválasztását.„Kinéztünk együtt egy csodaszép ruhát Rabócsi Renáta legújabb darabjai közül, de még cipőt és táskát is választanom kell hozzá. Szerintem itt is kikérem majd Alexandra véleményét.”

A lányokhoz hasonlóan a Corinthia Hotel Budapest bálterme is hamarosan ünnepi díszbe öltözik és most szombaton, az év legjelentősebb sztáreseményén kiderül, hogy melyen azok a különleges stílusjegyek, amik uralni fogják az idei báli szezont.

 

Fotó: Story Magazin/Schumy Csaba

Ez is érdekelhet

képcím

Így reagált Borbély Alexandra, amikor megtudta, hogy ikrei lesznek

képcím

Kovács Patrícia: Én bátran vállalom, hogy MILF vagyok

képcím

Kiderült, mennyit kér egy koncertért Majka