Kovács Patrícia: Én bátran vállalom, hogy MILF vagyok

Startlap - Startlap
Maga a kifejezés kifejezetten szexista, de a színésznő mégis felvállalta. Bulvárösszefoglaló.

Kovács Patrícia merészen nyilatkozott önmagáról

Kovács Patrícia, Tóth Andi és Cinthya Dictator voltak Istenes Bence Youtube-műsorának vendégei. Az IstenEstben sok női téma szóba jött, többek között az is, hogy kit nevezünk MILF-nek, és ez jelző sértő vagy pozitív. Kovács Patrícia véleményét ebből a cikkből ismerheted meg.

Majka újból koronavírusos

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Majka Instagram-oldalán azt írja, már a múlt héten tudta, hogy a repülőn hazafele elkapott valamit. Bővebben

Így reagált ByeAlex egy kommentelő ötletére

Olyan ötletet említettek meg a zenésznek, ami már külföldön létezik, mégsem volt ínyére. Válaszáért csak ide kell kattintani. 

Először posztolt közös fotót új párjával Nacsa Olivér

Pár héttel ezelőtt kiderült, hogy új barátnője van Nacsa Olivérnek, méghozzá az M5 fiatal riportere, Tripolszky Anna a párja. A kapcsolatukról ugyan nem beszéltek, de hetekig üzengettek egymás képei alatt, egy idő után pedig egyértelművé vált, hogy van közöttük valami. Erre bizonyíték a legújabb fotójuk is, amit itt nézhetsz meg.

Solti Ádám édesapja is megszólalt a botrány után

Solti Ádám hatalmas titokról rántotta le a leplet vasárnap: kiderült, éveken át szeretőt tartott a felesége mellett, a nő pedig 2020-ban gyereket szült neki. Az ügy kapcsán megszólalt Solti Ferenc, a színész édesapja is. Véleményét ebben a cikkben olvashatod.

Hosszú Katinka egyelőre nem tervez visszavonulni, helyette egy nagy dobásra készül

A sportág egyik meghatározó személyiségéről csütörtök óta vetítik a hazai mozik életrajzi dokumentumfilmjét. A Katinka című alkotás kulisszatitkai mellett a kiváló úszó azt is elárulta, milyen nagy célt tűzött ki maga elé. Ide kattints.

Felesége tartja el a Herthától tavaly kirúgott Petry Zsoltot

A berlini klub a szivárványcsaládokkal kapcsolatos nyilatkozata miatt rúgta ki Petry Zsolt kapusedzőt, aki perre ment, de most munkanélküli, a felesége tartja el a családot. A történet errefelé folytatódik.

Rapszámok lesznek Zalatnay Sarolta dalaiból

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnő még nem találkozott olyannal, aki ne azt mondta volna a hírre, hogy „úristen, de jó!″. Hogy melyik dal rapverzióját hallhatjuk először a jövő héten, kiderül ebből a cikkből.

Visszatér a képernyőre a Barátok közt

Visszatér a legendás Barátok közt a képernyőre, a Balázs Show és a Mónika Show pedig még nem látott részekkel jelentkezik. Ha kíváncsi vagy, melyik csatornán láthatod majd ezeket a műsorokat, ide kattints.

 

 

Címlapkép:

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Hivatalos: Hosszú Katinka gyermeket vár

képcím

Mandiner: Hosszú Katinka gyermeket vár