"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert szeretik" - Fodor Zsóka és Mészáros Árpád Zsolt a Kettős:pont podcastben
Startlap - Startlap
Mi köti össze Magdi anyust és Mozartot? Fodor Zsóka és Mészáros Árpád Zsolt életre szóló barátságukról, az évtizedek alatt közösen megélt vidám és szomorú perceikről, a színházi és filmes szakma jelenlegi helyzetéről, és a jövőbeni terveikről is beszéltek a Kettős:pont legújabb adásában.

Fodor Zsókát és Mészáros Árpád Zsoltot nem kell bemutatni. Zsóka a Barátok közt Magdi anyusaként a hazai televíziózás egyik legnépszerűbb karakterét alakította hosszú éveken keresztül, Árpád pedig a musical aranykorában játszotta többek közt Mozart, Benvolio vagy Rudolf szerepét. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a két színész közt eltéphetetlen kötelék húzódik: évek óta olyan barátságot ápolnak egymással, amit sokan megirigyelhetnének. Arról, hogy mi köti össze őket, hogy milyen nem mindennapi kalandokban volt közösen részük és hogy mennyire hasonlítanak az általuk megformált karakterekre, a Kettős:pont legújabb részében mesélnek. 

 

“Az az érdekes, hogy nekem semmi közöm a Magdi anyushoz. Én nekem volt két férjem, nincs gyerekem, nem vezetek háztartást, takarítónőm van, diplomám van. Na most egyiket mondd, hogy illik a Magdi anyusra!

– mondta nevetve Zsóka, majd hozzátette: jól tudja, hogy az ikonikus szerepnek köszönhet gyakorlatilag mindent, többek közt a barátságát Mészáros Árpád Zsolttal is, aki a színészi szakmán belüli előítéletekről is elmondta a véleményét. 

“Nagyon sokszor filmes barátokkal találkoztam és mondtam nekik, hogy “Hívjatok már!”, és sose hívtak még jó barátaim sem.”

Aztán mondták, hogy “Figyelj, Árpi, most már megmondom: azért nem hívunk, mert cigánykerekeztek.”

Hogy hogyan sikerült leküzdeniük a szakma előítéleteit és mit gondolnak a mai színházi világról? Milyen tanácsot adnának maguknak, ha újrakezdhetnék a karrierjüket és mi az, amit a leginkább megbántak az életükben? Kiderül a podcast legújabb adásából.

Ez is érdekelhet

képcím

"Az MI nem fog reggel 6-kor felkelni, hogy három gyereket elvigyen...

képcím

"A hazugság nem megy át a rendszeren"- Rainer-Micsinyei Nóra és...

képcím

"Mi erre születtünk" - Hadas Kriszta és Sváby András a...

Kapcsolódó podcastok