Shane Tusup Katinka egyik legnagyobb riválisának edzőjeként tér vissza

Ágyipoloskák lepték el a Honvédkórházat. Autósportokban hódít Szijjártó Sarolta, az állami pénzek pedig gyorsan futnak utána. A Győri Ítélőtábla jegyzőkönyve szerint egy olyan ügyvédet hallgattak meg, aki ott se volt a tárgyaláson. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-08-16 08:51

Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd

Mégis visszatér az úszáshoz Shane Tusup

Amikor Hosszú Katinka volt férje és edzője közölte, hogy elbúcsúzik az úszástól, és golfozó lesz, mindenki megdöbbent kicsit. De nem sok időnk volt megszokni Shane Tusup új szakmáját, ugyanis a hírek szerint pénteken a nagy nyilvánosság előtt is bejelenti visszatérését, és azt, hogy a jövőben átveszi egy fiatal tehetség és volt felesége egyik riválisa felkészítésének irányítását. A részletekért ide kattints.

Miközben Németh Szilárd a kiváló színvonalú Honvédkórházról posztolgat, ágyipoloskák lepték el az orvosi szobákat

A Honvédkórház több osztályán – például az intenzíven is – ágyipoloskák csipkedik a dolgozókat. A dolgot jelentették, mire a főorvos gyakorlatilag közölte, hogy túlreagálják a kérdést. A helyzetet azóta sem sikerült megoldani. Arról, hogy mekkora invázióról van szó, illetve miként terjedtek el az állatok, a következő cikkben olvashatsz érzékletes beszámolót, illetve ugyanitt azt is megtudhatod, hogyan reagált a poloska-ügyre a kórház.

Autósportokban hódít Szijjártó Sarolta, az állami pénzek pedig gyorsan futnak utána

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szijjártó Péter külügyminiszter Sarolta névre hallgató testvére egyre aktívabb szerepet vállal az autósportban, és közben a cégének állami százmilliók jutottak az elmúlt két évben. 

Az ember, aki ott se volt: a Győri Ítélőtábla jegyzőkönyve szerint egy olyan ügyvédet hallgattak meg a tárgyaláson, aki nem is volt a városban

A győri bíróság tárgyalási jegyzőkönyve szerint június közepén egy devizahiteles ügy miatt a három bíró, az előadóbíró, a jegyzőkönyvvezető, valamint a felperes jogi képviselője és az adós ügyvédje is jelen volt. A gond csak az, hogy utóbbi elvileg ekkor egy 130 kilométerrel arrébb lévő tárgyaláson mondott épp védőbeszédet, de a győri jegyzőkönyvben nem csupán a neve szerepel, hanem még a nyilatkozata is. Hogyan történhetett mindez? Az alábbi cikkben a Győri Ítélőtábla reakciója is szerepel.

Ennyi pénzzel tömte ki az állam Rogán Cili sportrendezvényeit

Szeretnéd tudni, hogy összesen mennyi pénz csurgott a Rogán Antal feleségéhez fűződő sportrendezvények kasszájába az elmúlt időszakban az állami nagyvállalatoktól? Akkor ezt a te napod, mert itt megszámolták.

Iszonyú lesz a közlekedés augusztus 20-a körül

MTVA/Bizományosi: Róka László

Több fővárosi kerületben napokig tartó korlátozások várhatók az augusztus 20-ai rendezvények miatt – közölte a rendőrség. A tervezett lezárásokról illetve forgalomkorlátozásokról ebben a cikkben tájékozódhatsz.

Tényleg 100 ezer gyerek esett ki a közoktatásból az általános iskola befejezése előtt?

A Magyar Nemzet cikke szerint az Oktatási Hivatal adatai alapján idén 25 ezerrel kevesebb gyermek morzsolódott le. Kunhalmi Ágnes szerint viszont ez nagyon nem stimmel, mert az adatok kozmetikázása érdekében nem számolnak a gyermekek egy jelentős csoportjával, akik kiestek a rendszerből. Kikről van szó, és mit mond az oktatási szakértő meg a Pedagógusok Szakszervezete?

Az ország egyik felében jön a hidegfront, a másik oldalon meg kánikula lesz

Északnyugat felől egy újabb hidegfront közelíti meg hazánkat jövő hét elején, de csak a fél ország felett vonul át, emiatt a többi területen újra 30 fok feletti hőmérsékleti maximumok várnak ránk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Mai nap hírei

Baló Júlia vallomása Latinovits Zoltánról: "Igenis élni akart"

femcafe.hu10 órája

Szombaton már egészen más időre számíthatunk

kiderul.startlap.hu18 órája

26 éve mindenki az ő dalát dúdolta, ma senki nem ismeri fel ezt a nőt!

femcafe.hu18 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu19 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu22 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája

Tudtátok? Tízmilliószoros nap van ma!

eletforma.hu23 órája

Soha ne fogyaszd így a banánt - Egyenesen egészségtelen lehet

femcafe.hu23 órája