Néhány szóban: a nap kiemelt hírei

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-09 20:48

Fotó: Instagram

Két halálos baleset történt március 8-án. Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két autó tisztázatlan körülmények között frontálisaan összeütközött Szeged és Sándorfalva között csütörtök délután. Később az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Felsőlajos térségében letért az útról, az árokba hajtott és felborult egy autó.

MTI Fotó: Donka Ferenc

A Fővárosi Törvényszék első fokon úgy határozott, hogy Shane Tusupnak bocsánatot kell kérnie Darren Ward skót úszóedzőtől és ki kell fizetnie a 135 ezer forintos perköltséget is. Tusup tavaly a debreceni országos bajnokságon lökdöste a skótot, és azt ordította, hogy “Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” Tusup azzal védekezett, hogy félelmében cselekedett. Hosszú Katinka viszont cáfolta ezt a bíróságon, szerinte Ward egyáltalán nem közeledett dühösen a férje felé.

Pintér Tibor csütörtökön valamilyen furcsa oknál fogva Tenya a Jó asszony mindig megbocsát című Jimmy-sláger elszavalását(!) érezte legmegfelelőbbnek a nők köszöntésére. A kommentelők nem kímélték. „Kedves Öntől. Azért ezt a videót elég nagy kihívás lesz megbocsátani” – írta egyikük. „Mehettél volna péknek is, az egy szép szakma” – írta egy másik.

Versben mondom el: Egy jó asszony mindig megbocsát

Az elmúlt hónapokban a téli álmát aludta a Versben mondom el videós sorozatom, amelyben ismert vagy kevésbé ismert költeményeket osztok meg veletek. Nagyon sokan kértétek, hogy folytassuk a sorozatot, természetesen meghajlok a kívánságotok előtt, de magam is szerettem volna további versekkel kedveskedni nektek, mert hiszem, hogy ezzel értéket teremtünk és a vers a lelkünket is felemeli.A visszatérésre keresve sem találhattam volna alkalmasabb napot, mint a mai, ez a különleges nap, amikor a nőket, asszonyokat, lányokat ünnepeljük. Magam is hozzájuk szeretnék szólni, mégpedig egy igazán különleges verssel, a Jimmy-musicalünk egyik betétdalával, ezzel is bizonyítva, hogy bizony a jól megírt dalszövegek is micsoda mélységeket, gondolatiságot hordozhatnak magukban. Fogadjátok hát szeretettel kedves lányok, asszonyok! Ti vagytok nekünk a boldogság, Ti vagytok nekünk az élet! És köszönjük, hogy mindig megbocsájtotok!

Közzétette: Pintér Tibor – 2018. március 7.

Kulcsár Edina és párja egy Facebookos játék után jelentették be születendő gyermekük nemét. Két egyforma képet posztoltak, de az egyiken a fiús kék szín, a másikon a lányos rózsaszínű dominált. A rajongók lájkjaival szavaztatták meg, hogy mit gondolnak, vajon lány vagy fiú lesz a pici. Végül tegnap este megosztották a jó képet: a világoskék az igazi, Kulcsár Edina kisfiút vár!

Tá-dá-dá-dáááám! 🙈 💙💙💙💙💙💙KISFIÚ💙💙💙💙💙💙📸Vivien Borzi Photography

Közzétette: Edina Kulcsar – 2018. március 8.

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Sokkal kevesebb a koronavírus-fertőzött és a halálos áldozat itthon, mint az EU-ban

demokrata.hu9 órája

Váó! Serena Williams testére fáj a foga mindenkinek

joy.hu11 órája

5 betegség, ami életmóddal gyógyítható

napidoktor.hu13 órája

Várhatóan nem lesz töltő és fülhallgató a Samsung Galaxy S21 dobozában

gsmring.hu14 órája

Egyre több lesz az elárasztott terület Európában

koponyeg.hu15 órája

VAR: a Barcelona elnöke bekéretné a hangfelvételeket

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Hujber Feri összeomlott a Konyhafőnök Vip új évadában

eletforma.hu18 órája

Nyugdíjemelés: megkárosítja az időseket a kormány

ezalenyeg.hu19 órája