Mélypontra jutott Pintér Tibor és fiatal szerelmének kapcsolata

Startlap - Startlap
A pár másfél éve van már együtt.

Amikor nyilvánosságra került Pintér Tibor és a nála 23 évvel fiatalabb barátnője, Frida kapcsolata, sokan támadták őket a korkülönbség miatt, ám ők úgy gondolják, az azóta eltelt másfél év őket igazolja. Azt mondják, nagy az összhang közöttük, de mégis megviselték szerelmüket az elmúlt hónapok.

Frida Tenya kedvéért felhagyott a bulizással, megkomolyodott, inkább párjával tölti a szabadidejét, pedig ő is úgy érzi, nehéz az együttélés a lovasszínésszel:

„Nem egyszerű. Olyan, mint egy rossz gyerek, aki szanaszét hagy mindent, és az anyukájának kell rendet tenni utána. Kimondom: nagyon nehéz az együttélés vele. Hozzáteszem, mindketten nagyon nehéz természetűek vagyunk, de ezt folyamatosan próbáljuk csiszolni.”

„Fridi kiváló tükröt tart nekem. Nagyon őszinte lány, és ez az ő elsődleges értéke: az őszinteség és a tisztaság. Bár az előbbivel a nap huszonnégy órájában megbánt, de az esetek nagy százalékában igaza van”– vette át a szót Tenya, aki elárulta azt is, hogy A legbátrabb páros forgatása alatt komoly mélypontra jutott kapcsolatuk, már a szakítás is szóba került.

„Volt egy helyzet, amikor Fridi fel akarta adni, és mondtam neki, ha megteszi, esküszöm, hogy hazaküldöm” – akkor ezt komolyan gondolta, de aztán rájött, hogy a női lélek ennél bonyolultabb és „nem a harag és a kényszerítés, hanem a szeretet nyelvén kell közelíteni”.

 

 

Forrás: Ripost

Ez is érdekelhet

képcím

Kocsis Tibor elárulta, hogyan fogadták a coming outot: "Özönlenek...

képcím

Megszólalt Marsi Anikó új szerelme

képcím

Szorcsik Viktória szerint az embereknek már nyugodtan kéne...