Kiemelt Hírek 2018. június 27.

Pintér Tibor fogadkozott: nem beszél a magánéletéről - egy hétig sikerült is neki

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 27.
Mert szeretné, ha színházigazgatóként tekintenének rá. Nem biztos, hogy össze fog jönni.

Pintér Tibor már egy héttel ezelőtt a TV2-ben is megfogadta: ezentúl kevesebbet beszél a magánéletéről, hogy mostantól színházigazgatóként foglalkozzanak vele – írja a 24.hu. Ennek kapcsán az RTL Klub Reggeli című műsorában csak megerősítette ezt, sőt, új frizurája is azt jelzi: Pintér Tibor megkomolyodik kicsit, hiszen Pintér Tibor a Nemzeti Lovas Színház igazgatója.

Miután négy hosszú percen keresztül Tenya külseje körül forgott a beszélgetés, meg arról, hogy vajon milyen is az ő szőkesége, a nemzet lovasa megemlített egy igen szürreális problémát is: két éve foglalkoztatja, hogyan tudná duplikálni magát. Mi egyetértünk Lakatos Márkkal, Pintér Tiborból egy is sok. Pintér amúgy (sajnos) semmi futurisztikusra nem gondolt, csupán annyi a gond, hogy komoly logisztikai problémákat okoz a színház számára, hogy nincs még egy olyan ember, aki olyan jól énekel és lovagol, mint ő.

A rövid szakmai betekintés után Pintér, aki nem a magánéletéről akar ismert lenni, a műsor második felében már csak arról mesélt, hogy ő és Friderika (a 21 éves barátnője) összeköltöznek egymással. Ennek apropóján még nyilvános videóüzenetet is küldött Fridinek, amiben megmutatta, milyen állapotban várja őt a lakás.

Azt gondolom, hogy nagyon jól fogja kompenzálni a kicsit önző típusú életformámat, ami valóban csak a lovaimról, valóban csak a társulatomról szól

– fogalmazott Tenya.

 

 

Keresés az oldalon