Megtarthatja házát az egykori Neoton énekes: Pál Éva elárulta, milyen megállapodást kötött a bankkal

A visszatéréssel hiába próbálkozott, ezért egy csepeli piacon dolgozik, mégis örök optimistának vallja magát a pár évtizede még ünnepelt énekesnő.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-11 10:59

Fotó: YouTube/ Sztárlimó TV

Tíz éve küzd csepeli otthonáért Pál Éva, aki a nyolcvanas évek elején még a Neoton Família énekese volt. Pál egy 13 évvel ezelőtt felvett svájci frank alapú hitel miatt került bajba, amelynek majdnem a teljes öszegét törlesztette már, jelenleg mégis a pénz kétszeresét kérik rajta számon. Súlyos összeget kell törlesztenie, ugyanakkor úgy tűnik, sikerült a pénzintézettel úgy megállapodniuk, hogy legalább az otthona a tulajdonában maradhat – írja a Blikk.

Nem költözünk! Fél éve tartó folyamatos tárgyalás és kérelmek tucatjai benyújtása után úgy néz ki, megegyezünk a bankkal. (…) Végül elfogadtuk a bank ajánlatát, vállaljuk a havi 170 ezer forint kifizetését, de a futamidőben még vannak kérdések, szeretnénk a 20 év töredéke alatt túl lenni rajta. Tízmilliót vettem fel, abból 8,9-et törlesztettünk, tavaly januárra viszont így is 13 milliónál járt a tartozás, a nyáron pedig utolsó csapásként érkezett a végrehajtás, azzal együtt 21 millióra ugrott az összeg

– magyarázta az énekesnő, aki megpróbált visszatérni a zene világába, de nem járt sikerrel. A csepeli piacon kapott eladói munkát, a hitel havi részletét pedig fia számlájáról törlesztik. Hozzátette: az egészsége rendben van, és habár nehéz éveket tudhat maga mögött, ő örök optimistaként néz szembe a történtekkel.

Most nagyon jól érzem magam, hiszen maradhatunk a házban

– közölte Pál Éva.

Címkék:

bank hitel Pál Éva