Kiemelt Hírek 2018. július 12.

Nagy visszatérés helyett egy csepeli piacon lesz eladó a Neoton énekesnője

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 12.
Pál Éva házát két hét múlva árverezné a bank.

A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy közértben fog elhelyezkedni eladóként – számolt be a Bors. Az énekesnőnek komoly tartozása van: a havi 170 ezer forintos törlesztőrészletet nem tudja fizetni, ezért ha nem adja el két héten belül saját maga a házát, amit jelenleg 36 millió forintért árul, akkor a bank fogja elárverezni a feje fölül, áron alul. Azt tervezi, hogy a hitel kifizetése után a maradék pénzből vidéken kezdene új életet.

Az egykori sztár az elmúlt évtizedben nagyon rossz anyagi körülmények között élt, svájci frank alapú hitelének részleteit régóta nyögi. Végül elhatározta, hogy visszatér a színpadra, ezt az álmát azonban az elmúlt egy évben nem sikerült megvalósítani.

Nem ilyen munkára gondoltam, de egy éve hiába próbáltam visszatérni a szakmába. De most abban a helyzetben vagyok, hogy ennek is örülök. Heti 2-3 alkalommal 3-4 órát fogok besegíteni az ismerősöm közértjében. Nikiéké a bolt, aki úgymond a fogadott lányom, benne megbízom, miután ketten vittünk két gyógynövényboltot is annak idején a körúton. Annak a lehetőségnek azért lett vége, mert elhunyt a tulaj, nekem sajnos egy összegben akkor sem volt annyi tartalékom, hogy megvegyem

– meséli az egykori Neotonos, aki egy csepeli piacon működő boltban fog dolgozni. Segítőjét, Nikit még akkor ismerte meg, amikor a lány középiskolás volt. Egy iskolai ünnepségen meghallotta énekelni, majd felajánlotta, hogy ingyen ad énekórákat, sőt, még a fellépőruháit is kölcsönadta a fiatal lánynak. “Közben megismerkedett egy fiúval, azóta gyerekei születtek, és máig jó viszonyban vagyunk. Akkor én segítettem neki, most ő húz ki a bajból” – fejtette ki Éva.

 

Keresés az oldalon