Nyomorban él a Neoton Família egykori dívája, újra színpadra állna a régi slágerekkel

Durván támadják Pál Évát, amiért most egy másik Neotont alapítana.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-11 14:45

Az egykori sztár állítása szerint már 12 éve nagyon rossz körülmények között él. Mint mondja, a lakását se tudja télen rendesen befűteni. Az énekesnőnek mások javasolták, hogy térjen vissza a színpadra.”Számomra fontos emberek javasolták, hogy kezdjek el újból énekelni. De a zenekaralapításról sem mondtam még le” – fejtette ki a Borsnak.

“Mondtam neki, hogy a hangja még ma is nagyon jó, és nyugodtan énekelhetné ő is a Neoton-dalokat. Találtam neki egy zenekart, a Nexust, és megnéztem őket, Jakab György is velem jött. Akkor hallottam, hogy a hangja szinte semmit nem veszített a fényébôl. Arról azonban nem volt szó, hogy alapítunk egy másik Neotont. Éva valamit félreértett” – magyarázta a Neoton korábbi dobosa, Bardóczi Gyula.

Márpedig Pál Éva úgy tűnik pontosan ezt szeretné. A Story-gálán találkozott a zenekar régi tagjaival, mivel Legenda-díjjal jutalmazták őket. A helyszínen azonban nem olyan volt a fogadtatás, amilyenre számított, Csepregi Éva és Végvári Ádám éppen csak köszöntek neki, de egyébként nem szóltak hozzá. Úgy érezte, ez a bánásmód nem méltó egy alapító taghoz, ekkor határozta el, hogy egykori Neoton-tagként ő is alapíthat új zenekart hasonló néven.

Fotó: Facebook

Döntése egy durva lavinát indított el, rengetegen támadták, amiért ennyi év után akar hirtelen hasznot húzni egykori zenekarából. A vádakra reagálva a Ripostnak Pál Éva könnyeivel küzdve elmondta, hogy két svájci frank alapú hitel miatt került nehéz helyzetbe a családja, amit egy idős néni ápolásával eltartási szerződéssel szerzett romos házta vettek fel még régen. A tízmilliós hitelből után még mindig 16 milliót követel a bank.

Fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy sosem panaszkodott az elmúlt évek során, és nem az anyagi helyzete a fő motiváció a visszatérésre. “Elsősorban egyáltalán nem ezért akartam visszatérni, hanem azért, mert olyan emberek szóltak nekem, akik számomra nagyon fontosak. Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik rosszul reagálnak le bizonyos dolgokat” – mondta el az egykori Neotonos, aki azt is hozzátette, hogy mivel fia iskolába járt, ezért minden feladat rá hárult, és folyamatosan dolgozott. “Gyógynövényboltom, trafikom volt addig, amíg a dohányboltok meg nem nyíltak, ezután sajnos az üzlet becsődölt.”

Címlapkép: Facebook

Mai nap hírei

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu3 órája

Sokat netezel, keveset telefonálsz? – Kiemelkedő ajánlat a Vodafone-nál

gsmring.hu7 órája

Szemző Áron nem hagyta szó nélkül Kásler aljas megszólalását

budavidek.ezalenyeg.hu7 órája

Jön az európai minimálbér, de egy magyar munkás nem keres majd ugyanannyit, mint egy német

szeretlekmagyarorszag.hu7 órája

Ismét kétezer felett a hazánkban újonnan azonosított fertőzöttek száma

demokrata.hu9 órája

Ismét nagyot esik a benzin ára

agroinform.hu10 órája

Máris eladna nyolcezer lélegeztetőgépet a külügyminisztérium

168ora.hu12 órája

Vak volt ezidáig? Harry herceg állítja, Meghan a mély tudatlanságból rángatta ki őt

joy.hu13 órája