Egy spanyol nő azt állítja, hogy Hajdú Péter az ő férje

Startlap - Startlap
A műsorvezető életében ráadásul nem is ő a legvadabb rajongó, volt aki ellen kényszergyógykezelést rendeltek el Bulvárösszefoglaló.

Egy spanyol nő a saját férjének tartja Hajdú Pétert

Egy spanyol nő azt állítja a közösségi oldalon, hogy Hajdú Péter az ő férje. A Blikk szerint egyre fenyegetőbb hangnemben írogató hölgy szerint Eszter visszaél Péter fényképeivel. Hajdú is reagált a meghökkentő állításra. Íme.

Nagy Feró véleménye az ispánság bevezetéséről

A Magyar Hang felhívta Nagy Ferót, az ismert rockzenészt, hogy mit gondol arról a javaslatról, amely a kormánymegbízottakat ispánokra nevezné át, illetve visszahoznák a vármegye-rendszer intézményét is. A muzsikus válaszát itt találod.

Szellő István széttrollkodta a híradót

Kedden derült ki, hogy egy, a költségvetést megalapozó törvényjavaslat módosítása visszahozná a főispáni tisztséget, illetve a vármegyéket. Ez természetesen sokakat megihletett, így Szellő Istvánt is, aki az RTL Híradóban poénkodott vele. Íme a felvétel.

“Hetvenévesen is lehet szépen öregedni” – exkluzív interjú Pataki Ágival

Sokakat elkápráztatott, amikor a napokban kitett két fotót az édesanyjáról. Az egyiken 28, a másikon 98 éves volt, és még akkor is gyönyörű, fiatalos, senki meg nem mondta volna a korát. Így részben már érthető, hogy az egykori modell kinek és minek köszönheti az örök fiatalság titkát. A 24.hu podcastját ezen a linken hallgathatod meg.

Meghalt Varnus Xavér fiatal öccse

A világhírű orgonaművész, Varnus Xavér megtörten tudatta a hírt, hogy elhunyt a testvére, Ádám. Részletek.

Polgár Tünde így nézett ki menyasszonyként 11 évvel ezelőtt

A Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának adásában Polgár Tünde arról mesélt, hogy miért volt komoly hullámvasút az élete, de azt is megmutatta, hogy festett az esküvőjén. A fotóért ide kattints.

Remekül néz ki az 51 éves Claudia Schiffer bikiniben

Claudia Schiffer 51 évesen is tele van energiával: saját ruhamárkája és ékszerkollekciója van, emellett pedig a gyermekeivel foglalkozik és aktívan edz. Közösségi oldalán most megmutatta, milyen remek formában is van még mindig. Ha te is kíváncsi vagy mennyi nem fogja az idő az egykori szupermodellt, csak ide kell kattintanod. 

Kiderült, miért hízott 15 kilót 1 év alatt Oszter Alexandra

Lelkileg is megviselte a színésznőt, hogy hiába evett egészségesen, elvesztette karcsú alakját. Ebben a cikkben elárulja, mi vezetett a súlygyarapodásához.

30 év után új klippel jelentkezik a Neoton Família

Vadiúj videoklippel jelentkezik a Neoton Família – ez a mondat harminc éve nemigen lehetett olvasható napi sajtóban, ám ennek a hosszú szünetnek most vége: a Neoton afféle utóintézményeként, Neoton Família Sztárjai néven működő zenekar tavaly megjelent Újratervezés című lemezének címadó dala most videoklipet kapott. Itt megnézheted.

Brad Pitt úgy látja, lassan ideje nyugdíjba vonulnia

Brad Pitt, bár megtehetné, nem tervez idős színészként másodvirágzást. Ugyan nemrég Oscart nyert, idén pedig két nagy filmje is érkezik, ezzel együtt úgy látja, hogy lassan itt a vége. „Úgy gondolom, hogy már az utolsó szakaszban vagyok. Ez az utolsó félév vagy harmadév” – fogalmazott hollywoodi színészkarrierjéről Brad Pitt a GQ-nak adott interjújában, amiben arról is beszélt, hogyan képzeli el a karrierje végső szakaszát. Ha érdekel, erre a linkre kattints.

 

Címlapkép:  Hajdú Péter / Facebook

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt az Operettszínház bonvivánja - a hét legfontosabb...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Brad Pitt névre hamisított személyi igazolványt