Varga Judit interjúját húsvéthétfőn is leadják a tévében

Startlap - Startlap
A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternek adott interjúját ismétlik a tévék, húsvéthétfőre is rendkívüli műsorváltozást jelentettek be az egyik csatornán.

Varga Judit  Hajdú PéterFrizbi című műsorának adott interjút, ami szerda este jelent meg a YouTube-on. A volt igazságügyi miniszter részletesen mesélt arról, hogy házassága miként futott zátonyra Magyar Péterrel, többek között azt is állította: exférje az autója elé állt, kukákat borogatott az autó elé, beült a kocsi hátsó ülésére, amivel el akart hajtani, elvette a táskáját és bezárta egy szobába. Arról a hangfelvételről, amit Magyar kedd reggel hozott nyilvánosságra, és amiben Varga Judit még minisztersége idején tett súlyos állításokat, nem esett szó a beszélgetésen, ami már 1 milliós megtekintésnél jár.

Az interjút a Hír TV már csütörtök este megismételte főműsoridőben, most a Tények számol be “rendkívüli műsorváltozásról”, a Frizbi különkiadását a Super TV2-n adják le, méghozzá húsvéthétfőn este 9 órától.

A Telex azt írja, az eredeti műsorterv szerint a Nyitva című magyar vígjáték országos premierjét tűzték volna műsorra abban az időpontban, amikor most a Varga Judit-interjút ismétlik majd.

 Magyar Péter az interjúra korábban úgy reagált, “gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda”. “Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött” – állította Magyar.

A jogász húsvétvasárnapi posztjában pedig megjegyezte: “Ma egy órával kevesebb ideig tud lejáratni a propaganda, ezért korán keltek.”

Címlapfotó: Frizbi különkiadás/YouTube

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

képcím

Márciusban távozott a NER-közeli cégtől Magyar Péter