Magyar Péter reagált az interjúra: Varga Judit "hol ököllel, hol lábbal" ütötte őt

Startlap - Startlap
Magyar Péter azt állítja, ő sosem ütötte meg volt feleségét.

Soha nem ütöttem meg a gyermekeim anyját, ő viszont engem sokszor. Hol ököllel, hol lábbal. Volt, hogy tanúk előtt, volt hogy zárt ajtók mögött

– olvasható a Facebookon Magyar Péter péntek délelőtti bejegyzésében, amelyben volt felesége interjújára reagált. A Diákhitel Zrt. korábbi vezére azt írja, meg se akarta nézni a beszélgetést, mert “lelkileg borzasztó nehéz megélni, amikor az ember volt szerelmét, gyermekei anyját aljas politikai lejáratásra használja fel a propaganda”, és azt állítja, hol könnyezett, hol összeszorult tőle a szíve.

Magyar Péter bejegyzésében kifejti, a házasságuknak jó és rossz pillanatai egyaránt voltak.

Igen, az én feladatom volt kivinni a kukákat, igen előfordult, hogy beültem a hátsó ülésre, igen, sokszor fontosnak éreztem, hogy bocsánatot kérjek, igen, sokszor zárva maradt az ajtó, amikor veszekedtünk, hogy a gyerekek ne jöjjenek be. Volt, hogy a békülés után is így maradt:)

Hozzáteszi ugyanakkor, hogy neveltetéséből fakadóan nem akarta a nyilvánosság elé tárni magánügyeiket, és igyekezett “csak a szépre emlékezni és hálával gondolni” a közösen eltöltött 18 évükre.

Nem akartam a nyilvánossághoz fordulni amiatt se, hogy a volt feleségem, igazságügyi miniszterként nem tartotta be és most sem tartja be a bíróság által jóváhagyott megállapodásunk pontjait és amiatt se, hogy a válásunk óta hogyan igyekszik következetesen ellenem nevelni a gyermekeinket, annak ellenére, hogy tudja, milyen szoros kötelék fűz össze minket és hogy ők a legfontosabbak nekem a világon

– fogalmazott. Magyar Péter szerint “mindenki tudja, hogy az aljas rogáni propagandának a videóval az volt a célja, hogy az ügyet és a hazánkért való kiállásunkat lehúzza a bulvár mocsarába, hogy ezzel is elterelje a figyelmet”, de szerinte “a magyarok többsége átlát a szitán”.

 

Az egykori igazságügyi miniszter exkluzív interjúja Hajdú Péterrel a Frizbi TV Youtube-csatornáján jelent meg szerda este. A beszélgetés során Varga részletesen mesélt arról, hogyan bántalmazta őt verbálisan és fizikailag volt férje, mindazonáltal a lemondásához vezető kegyelmi ügyről, valamint azon hangfelvétel tartalmáról, amelyet Magyar Péter nyilvánosságra hozott, és amelyen Varga Judit még minisztersége idején tett súlyos állításokat, nem esett szó.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

képcím

Márciusban távozott a NER-közeli cégtől Magyar Péter