90 ezer forintos pólóban ment Neoton-koncertre Szijjártó Péter

Startlap - Startlap
Csepregi Évával közös fotót osztott meg a külgazdasági és külügyminiszter.

A Neoton Família szombati, a Sportarénában megtartott életműkoncertje után készült, Csepregi Évával közös képet posztolt a Facebook-oldalán vasárnap reggel Szijjártó Péter.

A fotón a külgazdasági és külügyminiszter egy 85-90 ezer forint körüli, Palm Angels Tokyo pólót visel – hívta fel rá a figyelmet a 444.hu egy olvasója.

“Mindig is nagy Neoton-rajongó voltam” – írja Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter, aki saját bevallása szerint gyerekként gondolni sem mert arra, hogy kedvenc énekesnője, Csepregi Éva, “a magyar popzene történelmének meghatározó alakja” egyszer még nyilatkozni is fog róla.

A miniszter egy 2022-es Mandiner-interjúra utalt, amelyben a Magyar Érdemrend lovagkeresztje nevű állami kitüntetéssel tavaly díjazott Csepregi úgy fogalmazott, hogy lenyűgözi Szijjártó Péter munkabírása és kitartása.

A beszélgetésben szóba került az is, hogy Szijjártó korábban elmondta, nagy rajongója a Neotonnak és azon belül Csepreginek, aki erre úgy reagált, hogy már azelőtt találkoztak Szijjártóval, hogy a fideszes politikusból külügyminiszter lett – foglalta össze a miniszter mai posztjának előzményét a Telex.

A miniszter friss bejegyzésében némi meglepetésre a “baloldali médiavilágra” is kitér. Azt írja: “(…) fogalmam sem volt, hogy a baloldali médiavilág egy része egy rólam mondott pozitív mondatnak fogja betudni a Művésznő jól megérdemelt állami kitüntetését, elfeledve (eltagadva) egy több évtizednyi (pop)kultúrát meghatározó életművet”.

Szijjártó Péter öltözködéséről legutóbb tavaly szeptemberben írtunk, akkor 75 ezerér forintért vett cipőt a Balázs Kicksnél, “szigorúan készpénzért”.

Címlapkép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar külpolitika és külgazdaság kihívásairól szóló panelbeszélgetésen a Mathias Corvinus Collegium esztergomi rendezvényén, az MCC Feszten 2023. július 29-én. (MTI/Bruzák Noémi)

Ez is érdekelhet

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Megérkezett Ungvárra Szijjártó Péter

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...