Lehet, hogy Curtis már az elvonókúra vége előtt színpadra lépne

Startlap - Startlap
Kevesebb mint egy hete ismerte el kábítószer-függőségét és jelentette be a rehabilitációt, máris két koncertet hirdetnek a neve alatt februárra.

A Blikk vette szemügyre Curtis hivatalos Faccebook-oldalát, ami alapján két februári koncertje is lesz. Az egyik fellépés két nappal azután esedékes, hogy Curtis kijön a rehabilitációs intézetből, a másik dátuma azonban a kezelés időtartamára esik.

A második koncertet szervező Háda Károly, a Legends Music vezetője a lapnak arról nyilatkozott: még Curtis bevonulása előtt egyeztettek a buliról, amin a rapper biztosan részt fog venni. 

Ez lesz a visszatérő koncertje az elvonó után

– fogalmazott Háda. A korábbi időpontra meghirdetett fellépést Pécsett tartanák, ott azonban közel sem bíznak ennyire Széki Attila megjelenésében.

Csak remélem, hogy eljön. Megmondom őszintén, már többször megégettem vele magam, sok veszteség írható a számlájára. Ezt a koncertet még tavaly kötöttük le, azóta nem szólt, hogy ne jönne. (…) Ilyenkor hiába köt az ember szerződést, futhat a kötbér után. Tavaly egy fesztiválra nem jöttek el, aznap mondták le, mondván, a gitárosuk leesett a színpadról, sőt, két évvel ezelőtt is csalódást okozott Curtis. Akkor ugyan eljött, de egy számot tudott csak elénekelni

– közölte a pécsi klubba tervezett esemény szervezője. A lap a koncertek híre kapcsán dr. Funk Sándor addiktológus véleményét is kikérte. Az orvos szerint a függőknek új környezet kialakítására van szüksége, ami egy zenész esetén nehezen kivitelezhető, a fellépések kockázatot rejtenek.

Ez is érdekelhet

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...

képcím

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját

képcím

Az Izraeli sajtóból derült ki, hogy Magyarországon is volt egy...