Zavaros magyarázkodásba bonyolódott Curtis az elmaradt fellépése miatt

A rapper azt állítja, hogy lemondta a rendezvényt, erről a szervezők azonban nem tudnak.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-20 09:03

Fotó: YouTube/ RTL Klub

Vasárnap a meghívott Curtist hiába várta három nyírségi intézményben közel háromszáz hátrányos helyzetű gyermek és felnőtt. A rapper nem jelent meg a megbeszélt jótékonysági látogatásokon, és telefonon sem tudták elérni. A gyerekek azóta is hiába várják Curtis magyarázatát, ne adj’ isten bocsánatkérését. Ezzel szemben cikkünk megjelenése után a közösségi oldalain hazugsággal vádolta meg a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportját (DEKOM) – írja a Bors.

Azt állítja, szerződéses szereplése volt

„Az egyik nagyon kedves szervezőnek jeleztem már napokkal előtte, hogy nem tudok ott lenni, mert sajnos olyan dolog jött közbe, amit nem tudok átrakni, de természetesen pótolhatjuk más időpontban. Természetesen ezt nem fogom ennyiben hagyni, és az ügyvédem megteszi a lépése­ket a továbbiakban!” – írta Curtis, majd egy hozzászólásban úgy folytatta, hogy egy szerződéses szereplése volt a nyírségi látogatás napján, és azt hitte, az illetékes, akinek szólt, megteszi, amit kell, és nem megsértődik.

A DEKOM elnöke is reagált

Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke cáfolja a rapper szavait. „Én tudnék róla legelőször, ha lemondta volna a megjelenését bárkinél is. Sem velem, sem a kollégáimmal nem egyeztetett az égvilágon senki erről sem telefonon, sem írásban. Kíváncsi leszek a jogi lépéseire, az ügyvédünkkel együtt nem tartjuk valószínűnek, hogy egy ilyen ügyből vesztesen kerülnénk ki. Remélem, ebből az esetből tanult mindenki, a gyerekek is, mi is, az biztos, hogy a későbbiekben Curtist nem kérjük fel semmilyen formában egy ilyen jellegű szereplésre” – mondta a Borsnak az orvos-igazgató.