Amit soha nem lenne szabad megtennünk a gyerekekkel - Curtis megtette

Az árva és fogyatékkal élőknek egész évben csak két ünnepük van.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-19 07:16

MTI Fotó: Nyikos Péter

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) december 16-án majdnem 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek vitt karácsonyra játékokat, csokoládét, tartós élelmiszereket, és bár úgy volt, hogy Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra Curtis is az orvosokkal tart, végül a rászorulóknak csalódniuk kellett, mert a rapper nem jelent meg – írja a Bors.
 
Dr. Késmárky András, a DEKOM elnöke a lapnak elmondta, hogy már tizenkét éve folyamatosan látogatnak és támogatnak különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekeznek egy-egy sztárvendéggel is kedveskedni nekik.

A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program. Ráadásul olyan szerencsénk volt, hogy szombat este a rapper Debrecenben lépett fel, így együtt indultunk volna másnap, de idáig már sajnos nem jutottunk el, hiszen telefonon nem lehetett elérni, és azóta hiába küldtük el neki írásban is a kérdéseinket, nem kaptunk magyarázatot

– részletezte a történteket az elnök.
 
Dr. Késmárky András elmondta, hogy ezeknek a gyerekeknek egész évben csak két ünnepük van, a gyereknap és a karácsony, amit a DEKOM visz el számukra.

A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is

– fogalmazott a szervezet elnöke.