Curtis szerint nem a drog miatt robbant a botrány Majkával

Startlap - Startlap
A rapper azt is elárulta, hogy nagyszabású koncertre készül új társával.

Curtis és Majka útjai még a nyár végén elváltak, miután az egyik, szegedi koncert elején Majka bejelentette, társa nem lép fel, drogproblémái vannak, és többé nem tudja támogatni.

Mindkét rapper elkezdett külön dolgozni, és úgy tűnik, Curtis is révbe ér, kiderül ugyanis, hogy új társával, Emilióval a Budapest Arénában lép fel április 27-én.

„Nem tagadom, elég jó érzés, hogy Peti nélkül is tudok Arénát csinálni. Szerintem ő most is azt hiszi, miatta működött a közös produkciónk” – mondta a Blikknek Curtis.

A rapper arról is beszélt, hogy társával egyenrangúak, amit élvez, mivel korábban Majka gyakran azzal viccelődött, hogy csak másodhegedűs mögötte. Curtis a Szegeden történtekről elmesélte a saját verzióját.

A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de más miatt, amiről nem szeretnék beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy más az értékrendünk, nem tudok és nem is akarok közösséget vállalni vele. Harag nincs, de számomra ő már nem létezik

– tette hozzá Curtis.

Arra is kitért, hogy az emlékezetes estén 60 ezer forintért taxizott Budapestre Szegedről – más kérdés, hogy vonattal alighanem jóval olcsóbb lett volna. Ugyanakkor az az este már szöveggé formálódott benne, úgyhogy hamarosan alighanem kőkemény számban reagál a történtekre.

Ez is érdekelhet

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...