Ez váratlan: Majka drámai bejelentést tett

Startlap - Startlap
Búcsút vesz legjobb barátjától - eddig volt türelme.

Eredetileg az Index egyik újságírója számolt be róla még szerda este, hogy Majka a szegedi koncertjén az első száma után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel.

Már akkor társának drogproblémáira hivatkozott, amit azóta egy hosszabb Facebook posztban végül teljesen kifejtett. A szegedi fellépést is majdnem lemondták, végül mégis elmentek zenélni. A korábbi, győri koncert elmaradását viszont áramkimaradással magyarázták.

A rapper közösségi oldalán meglepő, nyers részletességgel írja le mi vezetett odáig, hogy zenésztársától inkább megválik, de többször is megjegyzi, hogy már a sokadik veszekedésen, értelmi és érzelmi zsaroláson van túl, és nem tudja Curtist fedezni, ahogyan azt tette éveken keresztül.

Széki Attilával együtt elértünk a csúcsra , és most el kell engedjem a kezèt, mert nem tudom tovább fedezni az életét , ami a drogról és a hazugságokról szól! Az elmúlt 5 évben megtettem minden tőlem telhetőt,de rájöttem ez idő alatt ,hogy sajnos nem nekem kell mindent megtennem. Ha ő nem akar meggyógyulni , akkor nem is fog.

Majka végig mellette volt, mindenben támogatta, ami a gyógyuláshoz vezetett volna, de ez sem volt elég:

Orvostól orvoshoz mentünk , de semmi nem változott. Ha külföldön voltunk akkor ott is megtalálta a módját hogyan verjen át, rázzon le csak azért ,hogy be tudjon szívni. Mindig volt egy két nagyon jó barát aki az első sorból nézte végig ahogy tönkre teszi magát !

Idővel aztán már nem csak a magánéletére, de a színpadra is kihatott a dolog, sőt a zenész állítása szerint már tartozásokat is felhalmozott barátja:

A kálvária 5 éve kezdődött , de 3 évvel ezelőtt történt meg az ami már kihatott a színpadra is. Akkor egy emelt hangú beszélgetésben számon kértem hogy gondolja ezt, és hogy meri ezt megtenni, de a később elhangzott bocsánatkérések és a barátságunk megmentette a kapcsolatunkat. Aztán az ígéretek ellenére semmi nem változott. Mindenhol tartozás , mindenhol probléma amerre járt. Ez ami nagyjából végigkísért minket az elmúlt 6 évben!

Végezetül posztjában szó szerint elbúcsúzik barátjától, mintegy végleg lezárva az együtt töltött éveket:

Szeretlek haver! Köszönöm az elmúlt 8 évet! Örülök ,hogy ismerlek és annak is ,hogy együtt dolgoztunk! Sose volt meg ilyen társam és valószínű nem is lesz.  Az biztos ,hogy lesz miről mesélni majd az unokáknak. 🙂 Az egész zenekar melletted van továbbra is. Erőt és kitartást kívánunk!!

Remelem az életed rendbe jön, és rájössz ,hogy nincs rosszabb dolog az elfecsérelt tehetségnél. Minden jót!
Peti

A teljes poszt itt olvasható:

Ez is érdekelhet

képcím

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

képcím

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

képcím

Íme az első fotók Hosszú Katinka és Gelencsér Máté...