Tilla is üzent a rehabra befekvő Curtisnek

Startlap - Startlap
Tapasztalatból írta mindezt.

Majka még tavaly augusztusban döntött úgy, hogy Curtis nélkül folytatja tovább zenei pályafutását, mivel szerinte barátjának évek óta súlyos drogproblémái voltak. Bár az újpest egykori focistája folyamatosan tagadta ezt, az azóta eltelt időszakban rendre le kellett mondania több, szóló fellépését is.

Most hétfőn pedig már bombaként robbant a hírek között, hogy Curtis saját közösségi oldalán vallott súlyos függőségéről. Sőt bocsánatot kért mindenért, még Majkától is. A posztban kitért arra is, hogy egy rehabilitációs központ segítségét veszi igénybe gyógyulása érdekében.

Azóta egykori zenésztársa is reagált a bejegyzésre, ahogyan számos magyar sztár is, köztük legutóbb Till Attila az Instagramon:

Hajrá Curtis! Kell egy mélypont ahonnan elrugaszkodsz az új élet felé, ha ez a pont neked most jött el, tök jó, ha esetleg később, az se baj, a lényeg, hogy neked kell átélned mi van veled, és ha már eléggé megutáltad a mostani éned, akkor elképesztő erőt fogsz kapni az újjászületéshez. (tudod, tapasztalatból mondom) csók!

Ez is érdekelhet

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére

képcím

Terézváros polgármestere beszólt Horváth Évának

képcím

Béres Alexandra perel a Norbi-ügy miatt: "Mélységesen elkeserít,...