Kulka János kedd este visszatér a tévéképernyőre

Startlap - Startlap
A színész egyre többször szerepel sztrókja óta.

Kulka János kedd este visszatér a tévéképernyőre egy gondoskodó férj szerepében a TV2 Bogaras szülők című sorozatában – írja a Bors.

A két évvel ezelőtti sztrókja óta felépülőben lévő színész már filmben is szerepelt, és hamarosan a Dollár papa gyermekei című darabban a színpadra is kiáll. Ma este pedig jó barátja, Csákányi Eszter férjét alakítja majd a tévében.

Egészen más hátterünk van, teljesen különböző emberek va­gyunk. Más a temperamentumunk is, mégis jól kiegészítjük egymást. Ami belőlem hiányzik, az Jánosban megvan, és fordítva. Rá a józanság, a bölcsesség, a racionalitás jellemző, míg én egy kicsit csapongóbb, kiszámíthatatlanabb típus vagyok. Jancsi nagyon türelmes velem, elviseli a természetemet, de be kell valljam, már többször veszekedtünk is, ahogy ez a házasságban is megesik. A saját dolgainkért, elképzeléseinkért meg szoktunk küzdeni. Nagyon tudunk ragaszkodni az igazunkhoz, és persze erről mindig meg akarjuk győzni a másikat. Van, amikor sikerül, valamikor nem. (…) János rengeteget fejlődött, gyógytornára jár, nagyon jól veszi az akadályokat. Nagyon bízom benne, hogy lesz türelme saját magához, és abban is, hogy teljesen meggyógyul 

 – fejtette ki Csákányi Eszter, aki a nyolcvanas évek óta számos közös darabban lépett fel Kulkával. A Kossuth-díjas színésznő azt is elárulta, hogy mit kapott tőle kedves kollégája a hatvanadik születésnapjára: fiatalkorukban sokat buliztak együtt, amiről Csákányinak több fotója is van, ezeket kereteztette be.

Még másnap is felhívott, annyira örült neki

– mesélte az ajándékról a színésznő.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Molnár Gusztáv felesége kipakolt: durva ügyek állnak a válásuk...

képcím

G.w.M kemény szavakkal ment neki a gyerekei anyjának - Nagy Melanie...

képcím

Szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András