Kulka János kedd este visszatér a tévéképernyőre

A színész egyre többször szerepel sztrókja óta.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-13 10:57

Kulka János kedd este visszatér a tévéképernyőre egy gondoskodó férj szerepében a TV2 Bogaras szülők című sorozatában – írja a Bors.

A két évvel ezelőtti sztrókja óta felépülőben lévő színész már filmben is szerepelt, és hamarosan a Dollár papa gyermekei című darabban a színpadra is kiáll. Ma este pedig jó barátja, Csákányi Eszter férjét alakítja majd a tévében.

Egészen más hátterünk van, teljesen különböző emberek va­gyunk. Más a temperamentumunk is, mégis jól kiegészítjük egymást. Ami belőlem hiányzik, az Jánosban megvan, és fordítva. Rá a józanság, a bölcsesség, a racionalitás jellemző, míg én egy kicsit csapongóbb, kiszámíthatatlanabb típus vagyok. Jancsi nagyon türelmes velem, elviseli a természetemet, de be kell valljam, már többször veszekedtünk is, ahogy ez a házasságban is megesik. A saját dolgainkért, elképzeléseinkért meg szoktunk küzdeni. Nagyon tudunk ragaszkodni az igazunkhoz, és persze erről mindig meg akarjuk győzni a másikat. Van, amikor sikerül, valamikor nem. (…) János rengeteget fejlődött, gyógytornára jár, nagyon jól veszi az akadályokat. Nagyon bízom benne, hogy lesz türelme saját magához, és abban is, hogy teljesen meggyógyul 

 – fejtette ki Csákányi Eszter, aki a nyolcvanas évek óta számos közös darabban lépett fel Kulkával. A Kossuth-díjas színésznő azt is elárulta, hogy mit kapott tőle kedves kollégája a hatvanadik születésnapjára: fiatalkorukban sokat buliztak együtt, amiről Csákányinak több fotója is van, ezeket kereteztette be.

Még másnap is felhívott, annyira örült neki

– mesélte az ajándékról a színésznő.

 

Mai nap hírei

Már nem titok, miért hagyta ott Harry és Meghan egykori házát Eugénia hercegnő

joy.hu10 órája

Vihart kavart a sanghaji infektológus vakcinaposztja

tozsdeforum.hu11 órája

Nyilatkozatot adott ki a Xiaomi az amerikai tiltással kapcsolatban

gsmring.hu11 órája

„Más elengedett kézzel biciklizik – én betét nélkül menstruálok!”

wmn.hu11 órája

10 ruhadarab, ami régen menő volt, ma pedig csak röhögünk rajtuk

unilife.hu12 órája

Mától csak előzetes regisztrációval lehet belépni Ausztriába

szimpatika.hu14 órája

Autóvásárlási roham jöhet 2021-ben?

autopro.hu14 órája

Intézményvezetői kinevezéseket adott át Kásler Miklós

demokrata.hu17 órája