Visszatért betegsége után Kulka János a filmvászonra

Két és fél év kényszerpihenő után vállalt filmszerepet Kulka János, az "X – A rendszerből" törölve című magyar gyártású produkcióban lesz látható.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-26 21:47

Kulka János fontos, ám néma karaktert alakít a filmben. (Fotó: X - A rendszerből törölve/Facebook)

Súlyos betegsége miatt hosszú időre kellett nélkülöznie a hazai kultúra kedvelőinek Kulka János zsenialitását a színpadról és a filmvászonról, mint ismert, két és fél évvel ezelőtt agyvérzés miatt került kórházba a színművész, amit hónapig tartó rehabilitáció követett. 

Az X – A rendszerből törölve című hazai gyártású film díszbemutatóján a Blikk készített interjút  Kulka Jánossal, aki egy mozgásában korlátozott, nehéz körülmények között élő férfi szerepét játszotta Ujj Mészáros Károly legújabb krimijében.

Remek volt együtt dolgozni Károllyal és az egész stábbal, nagyon szerettem, igazi kihívást jelentett nekem. Boldog vagyok.

– nyilatkozta Kulka a Blikknek, aki azt is elmesélte, hogy a forgatások igencsak megterhelőek voltak a számára, még akkor is, ha beszélnie nem kellett a jelenetekben. Hozzátette:

Nehéz volt, nagyon elfáradtam közben, de megérte.

November 1-től vetítik a hazai mozikban a vérfagyasztó thrillert, amelyben a főszerepet Balsai Móni játssza, de a filmvásznon feltűnik Schmied Zoltán, Szabó Győző, Olasz Renátó, valamint Básti Juli, s mellette olyan fiatal tehetségek is, mint például az első filmes Bujáki Zsófi, aki a főszereplő lányát alakítja.

Íme a film előzetese: 

Mai nap hírei

Hatalmasat ugrott a hazánkban regisztrált új fertőzöttek száma

demokrata.hu2 órája

A világ legerősebb és legdrágább chilije Magyarországon terem

magro.hu2 órája

A török elnök elmeorvosi vizsgálatra küldené a francia elnököt

napmintnap.com5 órája

Kovács Kati lehengerlő szépség volt fiatalon - Sosem látott fotók

femcafe.hu6 órája

6 dolog, ami balszerencséssé teszi az életedet

joy.hu8 órája

Új szervet azonosítottak az emberi testben

szimpatika.hu17 órája

A Real Madrid nyerte az El Clásicót

eurosport.hosszabbitas.hu18 órája

„Elsétáltam cigizni. Az egész az én hibám” – Emlékezés a valaha volt legnagyobb rakétakatasztrófára, amit pont úgy tussoltak el, mint „Csernobilt”

wmn.hu20 órája