Molnár Gusztáv felesége kipakolt: durva ügyek állnak a válásuk mögött

Startlap - Startlap
"A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról". Bulvárösszefoglaló.

Molnár Gusztáv felesége kipakolt: durva ügyek állnak a válásuk mögött

Fazekas Vivien csütörtökön jelentette be, hogy vége a házasságuknak Molnár Gusztávval, aki az utóbbi időben alkoholbetegsége miatt került a hírekbe. Az okokról akkor még nem volt szó, az asszony azonban nem sokkal később elkezdte sorolni a történeteket, amelyek a váláshoz vezettek. Az, hogy Molnár Gusztáv állítólag “nőkkel csetelt szexuális témákról”, csak egy felesége súlyos állításai közül. Részletek.

Nádai Anikó megmutatta, hogyan alszik a mellkasán kisfia

A műsorvezető találóan csak “kis matricámnak” nevezte Alexet, aki még három hetes sincs. Fotó.

Nagy Feró: Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni

A rezsicsökkentés szigorítása Nagy Ferót is elérte, és ő is takarékoskodni fog, a gázzal és a fűtéssel egyaránt. 

Ez egészen más, mint a rockzenével, azt teljes energiával kell csinálni

– foglalta össze a lényeget Feró. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül az energiaárak növekedésére Nagy Feró, akkor itt folytasd az olvasást.

Deák Bill Gyula felesége nem kéri a kemoterápiát

Marika szervezetében idén februárban fedezték fel a rosszindulatú daganatot, amelyet műtéttel távolítottak el. A zenész felesége nem először megy át ilyen megpróbáltatásokon, 12 évvel ezelőtt is hasonló operáción esett át, a további kezelések ugyanakkor rendkívül megviselték. Deák Bill Gyula megszólalt.

Kitalálod, mi Erzsébet királynő kedvenc étele?

Samir Hussein/WireImage

Darren McGrady, az uralkodó séfje árulta el, hogy ugyan Erzsébet nem egy nagyevő, de amit szeret, azt rendszeresen kéri a palota konyhájától. A legnagyobb kedvence egy édesség, amelyből minden egyes nap küldenek neki a szobájába – ezt a süteményt Erzsébet szó szerint folyamatosan eszi, hosszú évek óta. További információkért katt ide.

Gáspár Bea fájdalmas vallomása férjéről: “Nehéz ezt viselni, de akit szeretsz, azt azért támogatod”

Bea asszony a TV2 képernyőjén mesélt arról, hogyan próbálja egész családja támogatni Győzikét, aki mentális problémái miatt gyakorlatilag ki-be járkál a zárt osztályról. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte születésnapján Janza Katát

Ő királynő. Díva. A szó legszebb értelmében

– kezdi írását Szinetár, aki egy kifejezetten hosszú szöveget szentelt barátnőjének, amelyben egymás után fűzte a dicséreteket Janza Katáról, akit – állítja Szinetár Dóra – “valahogy nem lehet nem szeretni”. Janza Kata a héten ünnepelte 50. születésnapját. Bővebben.

Pintér Adrienn és családja hazaköltözött Németországból

Ada három évvel ezelőtt költözött el, hogy ne kelljen távkapcsolatban élnie párjával. Máté és Ada már férj és feleség, és mint kiderült, újra Magyarországon élnek, Ada már a Balatonról posztolt. Bővebben.

Claire Danes 43 évesen is nádszál karcsú és kockás a hasa

Daniel Zuchnik/FilmMagic

Az Emmy-díjas színésznő két gyermek édesanyja, ehhez képest a róla készült legfrissebb lesifotókon nagyjából úgy fest, mint egy kamasz lány. Galéria.

Címlapkép: RTL Klub / Sajtóklub

Ez is érdekelhet

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók