Kósz Zoltán lányánál eltört a mécses

A szexuális zaklatással megvádolt vízilabdázó családját megviselték a történtek.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-27 12:49

Kósz Zoltán. MTI Fotó: Mónus Márton

Kósz Zoltán, ünnepelt sztár, olimpiai bajnok vízilabdázó, édesapa, mellette pedig két hete szexuális erőszakkal vádolja egy 13 éves kislány. A pólós tagadja a vádakat, és még igazából el sem hiszi, hogy mindez vele történik meg.

Interjút készített a Story magazin Kósz Zoltánnal, a 13 éves lány által megvádolt egyik vízilabdázóval. Társához hasonlóan Kósz a kezdetektől ártatlannak tartja magát, de arról most beszélt először, hogyan hatott az ügy a családjára és a magánéletére.

Úgy érzékelem, mintha két párhuzamos világ futna egymás mellett: az egyik szereplője én vagyok, míg a másikban van valaki, aki próbálja az én életemet élni. Valahol, legbelül még most sem tudom elhinni, hogy mindez velem történik. Ugyanakkor nem elégedhetek meg azzal, hogy sajnálom és sajnáltatom magam, védekeznem is kell az alaptalan vádaskodásokkal szemben

–       nyilatkozta Kósz.

A pólós nagyon aggódik a családjáért, hiszen rendkívül megviselték őket az elmúlt napok eseményei. A volt felesége kiállt Kósz mellett a nyilvánosság előtt, ez sokat számított.

A feleségemmel egy éve nem élünk együtt, de jóban vagyunk. Felhívtam Horvátországból, hogy olvasta-e, miket írtak, és ami a legfontosabb, a gyerekeink hogy vannak? Rossz volt hallani, ahogy a megrendült a hírek hallatán, de egy pillanatig sem hitt el semmit, és támogatásáról biztosított. Utána adta a gyerekeinket a telefonhoz… A húsz és fél éves fiam aránylag jól reagált, viszont a tizenhat és fél éves lányomnál eltört a mécses, vigasztalni és nyugtatni kellett jó ideig. Nem azért sírt, mert összedőlt benne egy világ az apját illetően, hanem azért, mert eddig el sem tudta volna képzelni, hogy léteznek ilyen emberek, akik ártatlanokat sároznak be

–       mondja a vízilabdázó.

Öröm az ürömben, hogy a gyerekek ismerősei, iskolatársai és Kósz szülei is támogatóan viselkednek ebben a mindannyiuk számára nehéz időszakban.

Mai nap hírei

Ismét jöhet havazás! Mutatjuk merre

agroinform.hu4 órája

Nincs béke a Bangó családban, Emilióék nem békülnek

metropol.hu5 órája

Van egy fura dolog, ami mindig ott van Erzsébet királynő retiküljében

joy.hu6 órája

Ilyet még nem láttál: a nő szó szerint felmászott kocsival a póznára

unilife.hu15 órája

Fidesz: törvénysértő volt a polgármesteri helyettesítési rend megváltoztatása

demokrata.hu15 órája

Már az állatok sem bírják a hideget Mongóliában

koponyeg.hu18 órája

„Anyám elutazott, és én elvesztettem a szüzességemet” – Tinikorunk emlékezetes napjai szülők nélkül

wmn.hu18 órája

Engedélyt kapott a repülésre a 737 MAX Európában, egy volt Boeing dolgozó szerint a gép veszélyes

bitcoinbazis.hu18 órája