Kiemelt Hírek 2018. február 28.

Judy: nem vagyok műtétfüggő

Startlap Kiemelt Hírek 2018. február 28.
36 arcműtéten van túl az énekesnő.

Húsz évvel ezelőtt szenvedett Judy a barátnőjével és akkor szerelmével, zenésztársával súlyos balesetet, aminek következtében az énekesnő bordái átszúrták a tüdejét, súlyosan roncsolódott az arca, leszakadt a szájpadlása, eltört a lapockája. Folyamatos korrekcióra szorul az arca, néhány hónapja került sor a 36., ezúttal kilenc órás műtétre.

„Bármilyen hihetetlen, az arcomnak azon az oldalán feszesebb a bőr, ahol a műtétek voltak, nem pedig azon, amit nem ért szike. Ezeket korrigálták egymáshoz. Illetve a szám szegletében van egy vágás, vagyis egy betokosodott heg, ami engem nagyon zavart.” – mondta a Borsnak Judy, akit a fájdalmas műtétek ellenére bántanak a rosszindulatú emberek.

Sokszor előkerülnek ezek az operációs dolgok, és mindig rám húzzák, hogy műtétfüggő vagyok. Pedig semmi olyan nem történt az elmúlt tíz év alatt, ami miatt az lennék. Nyilván, aki elszenvedett egy olyan autóbalesetet, mint én, annak elkerülhetetlen a sok műtét. Persze változott az arcom, de ezek a műtétek nem azért vannak, mert annyira, de annyira szeretném, hanem hogy egy kicsit jól érezzem magam.

 

Címlapfotó: Facebook

Keresés az oldalon