Kitalálod, melyik magyar városban járunk? Kvíz

Startlap - Startlap
Egyetlen mondattal és egy fényképpel súgunk, és a végén kiderül, hogy sokkal többet tudsz a magyar településekről, mint gondolnád. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Kitalálod, melyik magyar városban járunk? Kvíz

Ezúttal egy különleges fejtörőt készítettünk: az adott települések nevére egyetlen fontos mondatból kell rájönni. Elsőre talán nehéznek tűnik, de a végén ki fog derülni, hogy sokkal többet tudsz a magyar városokról, mint gondolnád. Ha valamelyik kérdés túl nehéznek bizonyulna, még az is lehet, hogy a fénykép segít. Erre a linkre kattintva te is próbára teheted tudásodat.

Berki Mazsi megmutatta utolsó közös képüket Berki Krisztiánnal: “Még nincsenek szavak”

Berki Krisztián özvegye és a péntek reggel holtan talált 41 éves volt Fradi-vezér közös kislányuk, Berki Emma Katerina születésének féléves évfordulóján még boldog családként ünnepeltek. Berki Renáta a fotó mellett üzent a sajtónak és férje barátainak. Íme a bejegyzés.

Mészáros Tibor: Három hónappal a megismerkedésünk után családot alapítottunk

A Mi kis falunk Répa Sanyija a való életben nem dadog, három gyermek boldog édesapja, amelyet annak köszönhet, hogy egészen kivételes körülmények között kezdték kapcsolatukat feleségével. Mészáros nemcsak házassága filmbe illő történetéről, hanem arról is nyilatkozott, miért lakott 12 évesen szüleitől távol, vadul bulizó egyetemistákkal, és megosztotta nagycsaládos háztartásuk vezetésének titkait. Interjú.

Mostantól bárki megnézheti Csuti barátnőjét minden létező szögből

Nyilvánossá váltak Regina fotói az interneten, így a temérdek fényképbe most az is belenézhet, akinek nincs is Instagram-oldala. Ha szeretnéd végre alaposabban is megismerni Kulcsár Edina gyermekei édesapjának új barátnőjét, akkor mindenképpen kattints.

Mi kerül 80 ezer forintba az Erzsébet királynő által ihletett illaton?

Ben Stansall – WPA Pool/Getty Images

A Floris London brit parfümgyártó cég, amelyet II. Erzsébet egyik kedvenc márkájának tartanak, egy egyedülálló parfümmel jelentkezett az uralkodó 70 évi regnálását ünneplő platinajubileum alkalmából. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Szulák Andrea: Máris sok helyen Jolánnak szólítanak

A Doktor Balatonban is képernyőre kerül a színésznő, sőt, hamarosan érkezik egy új, önálló műsora, amelyet színész barátaival közösen készítenek. Az 58 éves Szulák Andrea azt mondja, a mai napig imádja a forgatásokat, ha kell, “hajnali 3-kor puccparádéba” vágja magát. Szulák a Story magazinnak mesélt nagy terveiről és magánéleti titkairól. Bővebben.

Judy édesapja alkoholizmusáról: “Apa a mai napig azt mondja, hogy nekem köszönheti az életét”

A Groovehouse énekesnőjének sikerült az, ami csak keveseknek, és képes volt átsegíteni édesapját súlyos függőségén. Arról, hogyan történt mindez, és miért él most a férfi egy otthonban, itt olvashatsz.

Kiderült, hogyan nevezte el életben maradt ikergyermekét Cristiano Ronaldo és barátnője

Pressefoto Ulmerullstein bild via Getty Images

Georgina Rodriguez és a portugál válogatott csapatkapitányának második gyermeke néhány héttel ezelőtt jött világra. Rodriguez ikreket várt, a szülés közben azonban a másik baba meghalt. Fotók és további részletek itt.

(Címlapkép: MTI/Filep István)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: régi idők legendás bemondói - mindenkit ismersz?

képcím

Kvíz: minden tudsz a 2024. júniusi választásokról?

képcím

Kvíz: mindent tudsz a kínai elnök látogatásáról?