Húsklopfolóval leütötte és többször megerőszakolta a bokodi földúton a kiskorút

Startlap - Startlap
Az ügyészség szerint a férfi olyan erősen fojtogatta áldozatát, hogy akár bele is halhatott volna az erőszakba.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki húsklopfolóval bántalmazott egy kiskorú lányt, majd háromszor megerőszakolta – számolt be az MTI. A vádlottat már korábban elítélték szexuális erőszak miatt.

Az ugyeszseg.hu beszámolója szerint a férfi járni szeretett volna a sértettel, a fiatal lány viszont csak barátként tekintett rá. A vádlott tavaly áprilisban egyik este a Bokodot Oroszlánnyal összekötő földút melletti bokrok közé csalta a lányt, mondván nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda. A férfi a bokrok alá előzőleg elrejtett húsklopfolóval hátulról legalább háromszor nagy erővel lesújtott a lány fejére, aki a földre esett, ahol a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd akarata ellenére közösült vele.

A férfi ezek után sátrat állított fel a helyszínen, és még kétszer megerőszakolta a lányt, akinek a bántalmazás következtében arccsonttörése, orrcsonttörése, több zúzódása és horzsolása keletkezett. A főügyészség közlése szerint az áldozat nyakát érő szorítás alkalmas volt reflexes szívmegállás, vagyis halálos eredmény előidézésére.

Az elkövető elleni vád tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, életveszélyt okozó testi sértés és személyi szabadság megsértése. Az ügyészség 12 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta, amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését.

Ez is érdekelhet

képcím

Saját polgármesterük vette meg a négygyerekes család házát...

képcím

Mol-vezér: Sokáig nem tartható a benzinárstop

képcím

Kidőlt fák, leszakadt felsővezetékek, apokaliptikus porvihar:...