Gyomorforgató módszerekkel, testileg, lelkileg és szexuálisan kínoztak egy szegedi albérletben egy lányt 

Az áldozatot három lakótársa, valamint kettejük édesanyja terrorizálta.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-22 14:43

Fotó: Thinkstock

A Szegedi Járásbíróság csütörtökön hozta meg első fokú ítéletét a három fiatal ügyében, akik válogatott módszerekkel kínozták albérlőtársukat két évvel ezelőtt a Tisza-parti városban – számolt be az MTI.

A bíróság bűnösnek mondta ki a vádlottakat társtettesként, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, a sértett sanyargatásával, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint testi sértés bűntettében és más bűncselekményekben.

A bíróság az ügyet zárt tárgyaláson tárgyalta. Az elsőrendű vádlott, aki a bűncselekmény idején még fiatalkorú lány volt, három év börtönt kapott, bátyját és barátnőjüket pedig hét éves szabadságvesztésre ítélte a bíróság. A bűncselekményben a testvérpár anyja is részt vett, akit kiskorú veszélyeztetése miatt négy éves börtönbüntetéssel sújtottak. 

A sértett és a három fiatal 2016 szeptemberétől élt együtt egy közös szegedi albérletben, ahova az áldozatot a lakótársai több alkalommal bezárták, amikor elhagyták a lakást. Később dolgozni elengedték, majd november 13-tól 24-ig egyáltalán nem léphetett ki az ingatlanból, és különböző fizikai gyakorlatokat hajtattak végre vele. Amennyiben ezeket nem végezte el, ököllel, vagy különféle tárgyakkal ütlegelték.

Az áldozatot arra kötelezték, hogy ételt és italt szolgáljon fel az ágyban fekvő albérlőtársainak, nemiségében megalázták, valamint rákényszerítették, hogy a saját vérével szennyezett vécépírt, valamint ürülékét és vizeletét elfogyassza. A sértett vállát késsel megszúrták, égő cigarettacsikkeket nyomtak el a hátán, és megégették öngyújtóval. A lány egész testét sérülések borították, többek között az arcát és a nemi szervét is. A bántalmazások módja és elhúzódó tartama súlyosabb következményekkel is járhatott volna.

Mai nap hírei

Krónikus betegeknél használt vakcinával oltották Márki-Zay Pétert

magyarnemzet.hu3 órája

Vilmos és Katalin eddig soha nem látott, személyes fotót mutatott Fülöp hercegről

travelo.hu7 órája

Sírva mondott le az osztrák egészségügyi miniszter

444.hu8 órája

Ez van most Szellő István és Gubík Ági között

femcafe.hu9 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu9 órája

"Találkozunk a másvilágon" - legyőzte a gyilkos kór a népszerű színészt

borsonline.hu11 órája

„Volt, hogy már azért is megütött, mert nem tetszett neki az, ahogy ránéztem…” – Túlélési stratégiák bántalmazó kapcsolatokban

wmn.hu12 órája

HÉV-szerencsétlenség a Boráros téren – Soha nem látott képek a Nemzeti Fotótárból

hirado.hu13 órája