Vérfagyasztó részleteket árult el az anya a gyermekét 11 éven át erőszakoló volt párjáról

A brutális férfi az egész családot rettegésben tartja.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-12-04 12:05

Forrás: ThinkStock

Belegondolni is iszonyú, hogy min mehetett keresztül az a Nyugat-Magyarországon élő fiatalember, akit saját nevelőapja szexuális játékszerként használt hatéves korától egészen 17 esztendős koráig. Bár a pedofil azóta rács mögé került, de a börtönből is fenyegeti családját.

Amikor Éva – akinek a Bors szándékosan megváltoztatta a nevét – összejött S.-sel, már volt egy fia és egy lánygyermeke az előző házasságából. Bízott a férfiban, akinek két gyermeket is szült. Az asszony mindennap keményen dolgozott, sokszor kellett magukra hagynia a gyerekeket a megtermett férfival. A szörnyű szexjátékok legtöbbször ilyenkor zajlottak.

A megfélemlített fiam hónapokon át két nagy konyhakéssel aludt, rémálmokra hivatkozva. Ez az állat ugyanis azzal fenyegette, hogy ha beszélni mer, mindannyiunkat megöl.

A fiú tíz évig nem mert megszólalni

A negyvenéves nő semmit sem tudott a háta mögött zajló gusztustalan üzelmekről, egészen addig, míg fia egy napon, a nevelőapja távollétét kihasználva mindent elmondott neki. Ezt követően azonnal a rendőrségre mentek és hamarosan bilincs került a pedofil elkövetőre, akinek a gépén gyerekpornót is találtak a hatóságok.

A börtönből is fenyegetőzik

A brutális nevelőapát a bíróság tizenkét és fél év börtönbüntetésre ítélte, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy továbbra is félelemben tartsa a családját. Éva és gyermekei folyamatos rettegésben élnek az erőszakos férfi üzeneteinek köszönhetően, aki nem csak nevelt fiát, de annak testvérét és a feleségét is rendszeresen bántalmazta. „Engem egyszer kis híján megfojtott, máskor pedig egy kést állított majdnem belém. Mindkétszer a fiam mentett meg, akinek a kistestvérét többször is lilára verte. A családtagjain keresztül már megüzente, hogy végez velünk, ha szabadul. Csak a bosszú élteti” – meséli Éva zokogva.

Az egész család pszichológushoz jár 

A történtek után az egész családdal pszichológus foglalkozott, a környezetükből rengeteg megaláztatást és sajnálkozást kaptak. A fiú próbál szabadulni az emlékektől, ezért a barátnőjével összeköltözött. Látszólag kiegyensúlyozott, de a lelki sebeket élete végéig magában hordozza. A megtört családanya jelenleg a tizennyolc éves lányával, tizenhárom és hétéves fiúgyermekeivel él.

Mai nap hírei

39 évesen száguldott a halálba a magyar szinkron koronázatlan királya

femcafe.hu8 órája

Petícióban kérik a magyar szurkolók az UEFA-t, hogy ne engedje a szivárványvilágítást a magyar–német meccs alatt

hirado.hu12 órája

„Hát jöjjenek rám a rendőrök, ha én beszélgetek a tanítványaimmal arról, hogy szabad egymást szeretni”

444.hu15 órája

Papír palack: magyarok tesztelik a világszenzációt

transpack.hu17 órája

mutatjuk, hogy lehet csoportharmadikként továbbjutni és ellenfelet kapni

m4sport.hu17 órája

Dembélé számára véget ért az Eb

eurosport.hu17 órája

Jó ég: György herceg és Sarolta hercegnő akkorát nőttek, hogy rájuk sem ismerünk

glamour.hu18 órája

Ordenáré módon szólt be a müncheni polgármesternek Deutsch Tamás

nyugatifeny.hu19 órája