Kiemelt Hírek 2021. augusztus 14.

Gyönyörű fotók a pénteki Miss Balatonról

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 14.
Korábbi királynők és udvarhölgyek egy exkluzív bemutató keretében voltak láthatóak a balatonfüredi gála színpadán. Heti bulvárösszefoglaló.

Illusztráció (Getty Images)

Gyönyörű fotók a pénteki Miss Balatonról

Bár a járványhelyzet nem tette lehetővé sem tavaly, sem az idei évben, hogy új királynőt válasszanak, a Miss Balaton csapatának tagjai semmi esetre sem hagynák ki a lehetőséget, hogy minden évben Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel csodálatos kertjében gyűljenek össze. Így történt ez péntek este is. Sok szép fotó készült róluk, itt megnézheted.

Most az izomcelebeknek szólt be Schobert Norbi

Schobert Norbi az RTL Klub Reggeli című műsorában elárulta, hogyan sikerült lefogyasztania az esküvőjére Rácz Jenőt. Majd a bőr feszessége kapcsán kifejtette a véleményét az izmos amerikai színészekről is. Ha kíváncsi vagy a gondolataira, olvasd el ezt a cikket.

Lesifotók készültek Marsi Anikóról és új párjáról, Palik László megszólalt a viszonyról

Palik László és Gábor bemutatása megtörtént, Marsit és az új férfit pedig egy szülinapi buliba menet kapta le egy szemfüles olvasó. Ha a képekre vagy kíváncsi, akkor ide kell kattintani, ha az érdekel, miként nyilatkozott utódjáról Palik László, akkor ezt a cikket nézd meg.

Szikora Róbert “nem tartja szerencsésnek”, ha az orvostudomány beleavatkozik a gyerekvállalásba

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Mert el kell fogadni “az Úr akaratát”. Neki és feleségének sem lett gyermekük, hiába akartak. Részletek itt.

Házasodna a gazda: kiderült, mi történt a párokkal a műsor óta

Az idei évadban az eddigiekhez képest feltűnően sok szex az utólagos tapasztalatok alapján jó taktika volt. Bogi abszolút sikerre váltotta az autós erotikát, Zoli gazda azért még mindig azon rágódik, hogy azonnal lefeküdt Jázminnal, Viki gazdasszony élete egyik legjobb döntésének tartja a műsort. A Házasodna a gazda meglepő párkapcsolati sikereiről a Fókusz forgatott. Riport.

A 62 éves Sütő Enikő döbbenetes bikinis fotója után ragaszkodik hozzá, hogy nem történt retus

Se plasztika, soha. Csak langyos víz, máriatövis és meditáció.Íme a kép és Sütő Enikő kommentárja arról, miért néz ki úgy, mintha az arca nem ismerné a ráncokat, a dekoltázsa pedig a gravitációt.

Hódi Pameláék először mutatták meg három hónapos kislányukat kamerák előtt

Hódi és férje beengedték a Fókusz stábját új családi házukba, ahová Evolet Olívia érkezése előtt két hónappal költöztek be. Így megtudhattuk például, hogy Tóth Bence roppant lelkes apuka, a szülés a tervekkel ellentétben mégsem lehetett apás, és azt is, hogy miért éppen ezt a különleges nevet választottákVideó.

Schell Judit elárulta, miért költöztek ki Spanyolországba

MTI Fotó: Kallos Bea

A színésznő tavaly őszi költözéskor derült csak ki, hogy Schmied Zoltánnal szakítottak, most pedig, hogy Schell és a gyerekek hazatértek, már az is világossá vált, miért mentek el. Bővebben.

Gáspár Bea milliókkal távozott a Szerencsekerékből, és végre elmondta, hogy lett belőle Bea asszony

Utálja ezt az megnevezést, amit – nem túl meglepő módon – Győzikének köszönhet. Nemcsak a név sztorija miatt ajánlott erre a linkre kattintani, hanem azért is, mert Gáspár Bea őszinte örömét, ahogy sikítozva konstatálja nyereménye összegét, már önmagában érdemes megnézni.

Megújul az Álarcos énekes a harmadik évadra – íme az első négy álarc!

Az Álarcos énekes újabb évadával kapcsolatban sok a találgatás, most az RTL pontot tett a pletykák végére. Kattintás után a lényeg.

 

Heti közéleti hírösszefoglalónkat itt olvashatod el.

Keresés az oldalon