Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

Startlap - Startlap
Két szívecskékkel borított kézfej, két gyűrű, egy szó, egy szám és megszámlálhatatlan vörös rózsa. Mészáros Lőrinc virágcsokrát látni kell. Heti bulvárösszefoglaló.

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt

Első házassági évfordulóját ünnepli Várkonyi Andrea és férje, Mészáros Lőrinc. A TV2 volt műsorvezetője egy szerelmes fotót posztolt magukról e jeles alkalomból. Ha megnéznéd, milyen csokorral készült az ország leggazdagabb embere, ide kattints.

Világbajnok lett a 64 éves Gajdos Tamás

Gajdos Tamás három évvel ezelőtt ismerkedett meg a sportággal, mint mondta, akkor rendezték Budapesten az öttusa vb-t, és felkérték, hogy segítsen a népszerűsítésben, sajtómunkában. Emellett felvetették, hogy ki is próbálhatná a Laser-Runt. Úgy tűnik, a próba jobban nem is sikerülhetett volna. Ha kíváncsi vagy, hogyan fest az ATV műsorvezetője a dobogó legfelső fokán, éremmel a nyakában, itt megnézheted.

Lakatos Márk megüzente Novák Katalinnak, hogyan ne tűnjön legközelebb kövérnek

II. Erzsébet temetése kapcsán stylistként Lakatos Márk az öltözékekre fókuszált, és ennek köszönhetően sikerült összehasonlítania “Katánk és Katájuk”, vagyis Katalin hercegné és Novák Katalin szettjeit. A párhuzamból Vilmos herceg feleségét hozta ki győztesen, és a Magyarországot az eseményen képviselő Novák Katalinnak csupán egy roppant kellemetlen tipp jutott. Részletek.

Diana hercegnő unokahúgai meseszép nők lettek

MIGUEL MEDINA / AFP

A 30 éves ikrek élete nem mondható éppen átlagosnak: a milánói nyaralásuk előtt a londoni divathéten vettek részt, korábban pedig New Yorkban töltöttek el néhány napot. Lady Amelia és Eliza Spencer egyébként Dél-Afrikában nőttek fel, de nemrég Londonba költöztek. Az Instagramon posztolt fotóikat itt nézheted meg.

Lerch Istvánt csak a jogdíjai mentik meg a nyomortól

A V’Moto-Rock több agyvérzésen és műtéten átesett zenésze kedvéért felesége gyakorlatilag feladta az életét.

Nekem valóban csak róla szól az életem, már nem érdekel a kinti világ, a mi életterünk az otthonunk

– fogalmazott Enikő, aki azt is elárulta, hogyan és miből tudnak megélni ilyen körülmények között. Bővebben.

III. Károly kézzel írt üzenete állt Erzsébet koporsóján: megható búcsút vett édesanyjától a király

Egy roppant rövid személyes levél volt olvasható a hétfőn végső nyughelyére helyezett elhunyt uralkodó koporsóján, egy különleges koszorú és a koronaékszerek társaságában. Részletek.

Egy 8. emeleti panelban él most Joshi Bharat

Az elmúlt évek igencsak fordulatosan alakultak Joshi Bharat életében. Elvált, elköltözött a gödöllői nagy, medencés házból, újból szerelmes lett, aztán véget ért a párkapcsolat, megszűnt a televízióban a munkája, most pedig egy panelház 8. emeletén él. A műsorvezető a BEST magazinnak adott interjújában enged betekintést a mindennapjaiba.

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az énekesnő is bejelentkezett

TV2

Péntek délután lett volna jelenése Tóth Gabinak a tapolcai művelődési központban, ahol Navracsics Tibor közreműködésével készült volna vele beszélgetés. Ám a miniszter a Facebook-oldalán tudatta, hogy az énekesnő kórházba került, ezért az esemény elmarad. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi történt Gabival, de később maga az énekesnő adott hírt az állapotáról. Innen kiderül, hogy van most.

6 sztár, akikről nem tudtad, hogy biszexuálisok

A biszexuális láthatóság hete alkalmából az Nlc.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik a B-t képviselik az LMBTQ-ból. A listát itt találod.

Jennifer Aniston az orrműtét előtt és után: teljesen megváltozott az arca

Sokan nem tudják, de a Jóbarátok színésznője a sorozatbéli Rachel karakteréhez hasonlóan a való életben is sebészhez fordult az orra miatt fiatalon. Anistonnak kettő orrplasztikája is volt, és míg a Dirty Dancingben főszerepet kapó Jennifer Grey például nagyjából karrierje végét köszönhette annak, hogy hozzányúlt karakteres orrához, Aniston már az új orrával vonult be a világ emlékezetébe Rachelként. Galéria.

 

Címlapkép: Central Médiacsoport

Ez is érdekelhet

képcím

Novák Katalin gazdasszonya bruttó 700 ezer forintos fizetést kap...

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...