Panelban él Joshi Bharat

Startlap - Startlap
Elvált, elköltözött a gödöllői nagy, medencés házból, újból szerelmes lett, aztán véget ért a párkapcsolata. Bulvárösszefoglaló.

Egy 8. emeleti panelban él most Joshi Bharat

Az elmúlt évek igencsak fordulatosan alakultak Joshi Bharat életében. Elvált, elköltözött a gödöllői nagy, medencés házból, újból szerelmes lett, aztán véget ért a párkapcsolat, megszűnt a televízióban a munkája, most pedig egy panelház 8. emeletén él. A műsorvezető a BEST magazinnak adott interjújában enged betekintést a mindennapjaiba.

Várkonyi Andreának egy éve nászút az élete, kivirult a házasságban

Fotó: TV2

Boldog, szerelmes és elégedett az életével Várkonyi Andrea, aki most ünnepli első házassági évfordulóját az ország leggazdagabb emberével. A TV2 volt műsorvezetője pár napja úgy fogalmazott, szerelemben, szeretetben élnek, és a férje meglepetéssel készül az első házassági évfordulójukra. Részletek.

Szakított Péter gazda és Andi

Pár napja számoltak be róla, hogy Péter gazda és választottja, Andi a Házasodna a gazda forgatásai után sem hagytak fel az ismerkedéssel. A gazda azonban a Best magazinnak elmondta, azóta már szakítottak. Ha az okokra is kíváncsi vagy, innen megtudhatod.

Bűvös dátumot választottak Marsi Anikóék a titkos esküvőhöz

Az elmúlt vasárnap diszkrét üzenetben tudatta Marsi Anikó újdonsült férje, Gyarmati Gábor a világgal: szűk körben és romantikus környezetben összeházasodtak. A balatonfűzfői anyakönyvbe egy misztikus napon került be az aláírásuk. Katt ide.

Csősz Bogi exférjét is meglepte ez a húzás

A színésznő néhány hónapja jelentette be, elválik török férjétől, akivel ettől függetlenül baráti viszonyban maradtak. Hogy min is csodálkozott Bogi férje, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka nem titkolóznak tovább

Hónapok óta pletykálják, hogy L.L. Junior összejött az X-Faktorból megismert Dárdai Blankával. A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de be kellett látniuk, hogy nem megy. Bővebben.

Jordán Adél a huszonéves Koncz Zsuzsával énekel duettet

Október közepén jelenik meg Koncz Zsuzsa új, remix albuma, Te szeress legalább… címen, jelenleg ezen végzi az utolsó simításokat. Az elmúlt 60 év szerzeményeinek csupa különleges feldolgozását tartalmazó lemez egyik kuriózuma a Katona József Színház vezető színésznőjével, Jordán Adéllal készült duett, ami az eredeti felvételek felhasználásával született remix. A klipet itt nézheted meg.

Szőkéből barna lett Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi a közösségi oldalán osztott meg egy videót, majd egy előtte-utána fotót, amelyen látszik, hogy nagyot váltott: eddigi szőkés haját barnára festette, amihez eddig nem volt mersze, de most meglépte. A fotókért erre a linkre kattints.

Harmadik gyerekét várja Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla

Fotó: Daniel Acker/Bloomberg via Getty Images

Harmadik gyermekét várja a Metaverzum atyja, Mark Zuckerberg és felesége, a gyermekorvos Priscilla Chan. A párnak ezúttal is kislánya születik majd és minderről természetesen Facebookon és Instagramon adott hírt. Íme.

Megható: megfogta a gorilla az ápoló kezét vizsgálat közben

Amikor az egészségügyi csapat tagjai látták, hogy a gorilla megfogja az egyik állatorvosi nővér kezét, megnyugodtak. Fotók.

 

Címlapkép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Kiderült, ki a szuperjacht tulajdonosa, amin Mészáros Lőrincék...

képcím

27 milliárdot ér a szuperjacht, amin Mészáros Lőrinc és...